سلام. من خودم بارها شده فقط بخاطر اینکه یک زن بودم راننده های دیگه بخودش اجازه هر حرف و رفتاری رو دادن. مثلا امروز میخواستم برم پارکینگ عمومی. با آینکه مسیر برای عبور دوتا ماشین بود و ماشین روبروی راحت میتونست رد بشه شروع کرد غر زدن که باید بری عقب. منم چون حوصله نداشتم رفتم که این دهنش رو ببنده و سریع برم پارک کنم. بعد موقع رد شدن شیشه ماشینش رو داد پایین و داد زد از پشت لباسشویی پا شدی اومدی پشت ماشین نشستی. یا مثلا یه جا چون افراد پیاده داشتن از خیابون رد میشدن من ایستادم ولی ماشین پشتی شروع کرد به بوق زدن و داد زدن. نمیدونم توقع داشت اونا رو زیر کنم اون در شرایطی که بقیه ماشینهای بغلی هم بخاطر جمعیت زیاد عابر وایساده بودن. شما هم بیاین بگید چه تجربه های داشتین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیدونم چرا انقدر ناراحت هستن از رانندگی خانوما. بخدا اگه جای آدم اشتباهی کنه و حرف بشنوه عیبی نداره، اینا انگار فقط از اینکه یه زن پشت فرمون ناراحتن
سلام خداروشکر تا حالا هیچی و همیشه بهم احترام میذارن و بهم راه میدن
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
چون باور پیداکردم ب اینکه چون خانمم بهم احترام میذارن و احترام هم گذاشتن
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
یه بار سوار ماشین بودم ترافیک هم بود دخترم حالش بد شده بود داشت بالا میرود با اینه میدیدن شرایط رو باز بوق میزدم.. حسابی کلافه شده بودم. حالا نه اینکه وسط خیابون باشما نه. کنار بودم ولی چون ترافیک بود چندتا ماشین هم پشت سرم بودن