یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام، در جلسه دادگاه مقداري رو ك قاضي تعيين ميكنه باتوجه به اموال و دارايي هاي مرد هست يعني باتوجه به مبلغي كه مسدود هست و توقيف شده قاضي راي به ميزان ٥ عدد سكه به عنوان پيش قسط داده با اين اوصاف حساب مرد با پرداخت روش تعيين شده رفع توقيف ميشه
ببینید جدای از اقساط که باید بده شاید اموالی از جای دیگه اومد روی حسابش اونو چطور مال خودم کنم
بله اونموقع بايد مجددا پيگيري كنين و به دادگاه اعلام كنين و اگه مشخصات دقيق ( ادرس ملك و مشخصات دقيق سند، حساب بانكي كه مطمعنين پول تو اون حسابه، ماشيني كه در حد متعارف نيست يعني ماشيني ك فراتر از جايگاه و زندگي شخصي زوج هست ) رو دارين تامين خواسته بدين، اول توقيف كنين بعد به زوج خبر داده بشه
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.