2777
2789

وقتی پیشقسط رو تعیین کردن مثلا پنج تا باید بده

بعد تکلیف اون یک چهارم حقوق و حسابهای مسدودش چی میشه

آیا اونو جای پیشقسط میدن یا جدای از اون ؟

پیج خوشمزه من @angel__dessert

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، در جلسه دادگاه مقداري رو ك قاضي تعيين ميكنه باتوجه به اموال و دارايي هاي مرد هست يعني باتوجه به مبلغي كه مسدود هست و توقيف شده قاضي راي به ميزان ٥ عدد سكه به عنوان پيش قسط داده با اين اوصاف حساب مرد با پرداخت روش تعيين شده رفع توقيف ميشه

سلام، در جلسه دادگاه مقداري رو ك قاضي تعيين ميكنه باتوجه به اموال و دارايي هاي مرد هست يعني بات ...

بعدش حسابهایی که بجز حقوقش پول میاد چجوری میاد رو حسابم

خودم تا آخر عمر باید برم این بانک و اون بانک چک کنم یا ...

بعدش حسابهایی که بجز حقوقش پول میاد چجوری میاد رو حسابم خودم تا آخر عمر باید برم این بانک و اون بان ...

يه حسابي رو مشخص ميكنن به نام خانم و طبق توافق صورت گرفته واريز ميكنن به حساب و درصورت عدم پرداخت ،زوجه ميتونه  مسدود شدن حساب زوج رو تقاضا كنه

يه حسابي رو مشخص ميكنن به نام خانم و طبق توافق صورت گرفته واريز ميكنن به حساب و درصورت عدم پرداخت ،ز ...

دادگاه که بودم آقای اومد گفت من پیش و اقساط زنم رو مرتب میدم الان وام گرفتم دیروز اونم برده

میخام ببینم چطور ممکنه منم انجام بدم

ببینید جدای از اقساط که باید بده شاید اموالی از جای دیگه اومد روی حسابش اونو چطور مال خودم کنم

بله اونموقع بايد مجددا پيگيري كنين و به دادگاه اعلام كنين و اگه مشخصات دقيق ( ادرس ملك و مشخصات دقيق سند، حساب بانكي كه مطمعنين پول تو اون حسابه، ماشيني كه در حد متعارف نيست يعني ماشيني ك فراتر از جايگاه و زندگي شخصي زوج هست ) رو دارين تامين خواسته بدين، اول توقيف كنين بعد به زوج خبر داده بشه

استارتر الان زندگیت چطوره؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.