2777
2789
عنوان

قانون نانوشته مادرها❤️😍🥀

58 بازدید | 7 پست

جنبه فان داره

خودشون هر چیزیو بشکنن قضا بلاست بچه بشکنه چشایی کورش به عمش رفته😠

خودشون میتونن باسیخ داغ بچه رو حتی تنبیه کنن اما پدر داد بزنه (باز کجا اعصابت خورده اومدی سر بچه خالی میکنی😤) 

خودشون دروغ بگن میشه مصلحتی تو دروغ بگی امکات حکم مرگتم هست😐

خودشون هر جنسی حتی بنجل ترین وصیله رو بخرن بهترین جنسه اما اگه تو مارکم بخری میگن(اینو مفت میدادن من نمی خریدم فقط پولاتو اتا اشغال بخر....🥺) 

تمامایی خصلتایی خوبه بچه به خودش و خانوادش رفته تماما خصلتایی بدش به خانواده باباش😪

اتاقتو از صد جا تمیز کنی باز میاد یه اشغال پیدا میکنه 😰 حتی اگه 600 بار جارو و تمیز جمع کرده باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اوندقسمت که خودشون حق دعوا دارن پدرا نه😂😂منم دقیقا همینجوریم.ولی خوب واقعا فکر نیکنم حق داریم.ما کل روزو سروکله میزنیم با بچه و خسته میشیم پدرا یساعت میبینن بچه رو اونم دادمیزنن سرش😐