2777
2789
عنوان

کیا جفتشون خلفی بوده؟؟؟؟ بیاین کمک

3094 بازدید | 12 پست

بچه ها من عفته نوزدهم، جفتم خلفی و سر بچه تو لگنمه. همش پاهامو که می بندم ضربه هاشو لای لگنم حس می کنم، همش می ترسم دست یا سرش له بشه خدایی نکرده یا زبونم لال اسیب ببینه. کسی تجربه مشابهی داشته؟ بچه سالم دنیا میاد تو این شرایط؟توکلم ب خداهست ولی کمی نگرانم

خدایا توکلم به خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر سخت

جفت من قدامی هست

ولی چند روز پیش که رفته بودم سونوگرافی؛ خیلی از مادرا جفتشان خلفی بود ، مثل اینکه مرتب باید سونوگرافی بشن.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

سرکلاژ یعنی چی؟ بعد بچه سالم دنیا اومد؟

یعنی دهانه رحمومیبندن.بله خداروشکر الان ۲سالشه روپاهامه خوابیده.😊ولی خیلی دوران پر استرسی بود.وتاماه اخر استراحت مطلق بودم 

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
وای چقدر سخت جفت من قدامی هست ولی چند روز پیش که رفته بودم سونوگرافی؛ خیلی از مادرا جفتشان خلفی بو ...

اره عزیزم خیلی سخت و نگران کننده ست، توکلم به خداست اما میشه دعا کنید نی نیم سالم و سلامت و خوب بیاد بغلم؟

خدایا توکلم به خودته
یعنی دهانه رحمومیبندن.بله خداروشکر الان ۲سالشه روپاهامه خوابیده.😊ولی خیلی دوران پر استرسی بود.وتاما ...

ممنونم گلم، خدا حفظش کنه. برامنم دعاکنید نینیمو سالم و بدون مشکل بغل کنم

خدایا توکلم به خودته
اره عزیزم خیلی سخت و نگران کننده ست، توکلم به خداست اما میشه دعا کنید نی نیم سالم و سلامت و خوب بیاد ...

انشاالله به سلامتی دنیا میآد 

نگران نباش

خیلی شایعه

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

یعنی دهانه رحمومیبندن.بله خداروشکر الان ۲سالشه روپاهامه خوابیده.😊ولی خیلی دوران پر استرسی بود.وتاما ...

سرکلاژ درد داره خیلی؟ چجوری کاندید به سرکلاژ شدین؟ مثل من حرکتاش پایین بود؟

خدایا توکلم به خودته
سرکلاژ درد داره خیلی؟ چجوری کاندید به سرکلاژ شدین؟ مثل من حرکتاش پایین بود؟

نه عزیزم اصلادردنداره بیهوشت میکنن.وعملشم ۱۰دقیقه طول میکشه.من توسنوغربالگری دکترگفت طول سرویکست ۲۷ هستش.که تاانومالی بهم استراحت مطلق داد که شایدخوب بشم ولی نشدم.جفتم خیلی پایین بود.براهمین توهفته۱۹سرکلاژم کردن.وهفته۳۸بازش کردم.وهفته۴۲زایمان کردم

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..

من حفتم خلفی بود اما هیچ مشکل خاصی نداشتم. 

این حالتی که شما میگی به نظرم ربطی به جفت نداره. اتفاقا اکثرا جفتا فوندال خلفیه. یه چیز کاملا عادیه. اتفاقا واسه زایمان طبیعی بهتر هم هست. 

بچه ت پایینه که این حالتو داری. تا جایی که من میدونم بری دکتر یه شکم بندهایی هست میدن که بچه رو بالا نگه داره. اگر مشکلت با اون حل نشه شیاف و استراحت میدن و اگر با این هم حل نشه آخر سر سرکلاژ میکنن.