2777
2789
حسن که میگه آدم خوبی هستی دلتم چیزی نیس فقط بعضی وقتا بدی میکنی که اونم دلی نیس  کلا دست خودت ...

دقیقااااا 

حست درباره ازدواجم چیه؟همسر آیندم آدم خوبیه؟یابد؟

حست میگه کی ازدواج میکنم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
منم میگی؟ 😔 زایمان چند روز دیگس دردم میگیره یا میرم بیمارستان با امپول فشار میاد؟ و اینکه اونیکه ...

خب میشه یکم کامل تر بگی اینطوری چیزی نمی فهمم که عزیزم

Kendin istediğin gibi yaşa👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بگو خواهش😭😭😭😭 زایمان چند روز دیگس دردم میگیره یا میرم بیمارستان با امپول فشار میاد؟ و اینک ...

بسلامتی زایمان میکنی، چای زعفران بخور و زیاد راه برو بچت قدمش برای زندگیت خیره، کسی بهت فکر نمیکنه حس شوهرتم بهت خیلی قوی هست

یه پروانه ی تنها وسط یه دشت بی روحم 🦋 
خب میشه یکم کامل تر بگی اینطوری چیزی نمی فهمم که عزیزم

زایمانم که تا یک هفته دیگه وقت دارم. و طبیعیه میخام بدونم زودتر دردم میگیرع؟ 

اون شخص مد نظرمم یه وضعیت گذاشتم احساسی واتس اپ. میخام بدونم میبینه؟ اگه میبینه چه فکری راحبم میکنه؟ و اینکه به زودی پیام میده برام؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
بسلامتی زایمان میکنی، چای زعفران بخور و زیاد راه برو بچت قدمش برای زندگیت خیره، کسی بهت فکر نمیکنه ح ...

حس شوهرم از چه نظر قویه؟ 

بسلامتی زایمان میکنی، چای زعفران بخور و زیاد راه برو بچت قدمش برای زندگیت خیره، کسی بهت فکر نمیکنه ح ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
دقیقااااا  حست درباره ازدواجم چیه؟همسر آیندم آدم خوبیه؟یابد؟ حست میگه کی ازدواج میکنم

خب ب درباره طرفت

میشناسیش؟

باهم بودین مدتی ؟

و الان جلو اومده؟

خب ب درباره طرفت میشناسیش؟ باهم بودین مدتی ؟ و الان جلو اومده؟

ن کلن کسی مد نظرم نیست

گفتم حست به ازدواج چیه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
به من بگو که چرا شوهرم ازم حساب نمیبره ؟ و به حرفم گوش نمیده ؟ اسم خودم خدیجه و شوهرم عبد الرحمن

خوزستانی؟ 

زایمانم که تا یک هفته دیگه وقت دارم. و طبیعیه میخام بدونم زودتر دردم میگیرع؟  اون شخص مد نظرمم ...

فقط حرفامو سند قرار ندینا منم مثل شمام اما یکم حدسم قویه 

آره با آمپول فشار بدنیا میاد دردتم میگیره اما طرفت یا نمیبینه ببینه هم پیام نمیده احتمالا