2777
2789
در چه باره

حست میگه آدم بدیم یا خوبم؟حس میکنی چندسالمه

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عشقمو میبینم تو این ده روز اینده بدون هیچ مانعی؟

نه تا یکی دوماه آینده نمیتونی ببینی، چیزی که میگه با حرفی که میزنه فرق داره یکی بینتون هست که نمیخواد باهم باشید نمیدونم جنسیتش چیه انگار یه مرد هست بازم دقيق نمیدونم

یه پروانه ی تنها وسط یه دشت بی روحم 🦋 
حست میگه آدم بدیم یا خوبم؟حس میکنی چندسالمه

حسن که میگه آدم خوبی هستی دلتم چیزی نیس فقط بعضی وقتا بدی میکنی که اونم دلی نیس 

کلا دست خودت نیس

بعضی وقتا هم تحت تاثیر دیگرانی

سنتم من نمیتونم که بگم عزیزم سنم فقط میشه حدس زد و تا کسیو نشناسی حس ششمت روش اثر نداره منم اینایی که الان گفتم

نمیدونم درسته با نه چون حال خودمم اینطوریه یکم یادش برا همونه😞

Kendin istediğin gibi yaşa👼
نه تا یکی دوماه آینده نمیتونی ببینی، چیزی که میگه با حرفی که میزنه فرق داره یکی بینتون هست که نمیخوا ...

حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج بهم وفادارخواهدبود؟

اون اقایی که دوسش دارم درموردمن چه فکری میکنه وقصدش چیه؟ احساسش چیه؟ بااون ازدواج میکنم؟

اونم. نسبت به شما همون حس رو داره، و نیتش پاکه انشالله خیره

یه پروانه ی تنها وسط یه دشت بی روحم 🦋 
اسم طرف مقابل

منم بگو خواهش😭😭😭😭

زایمان چند روز دیگس دردم میگیره یا میرم بیمارستان با امپول فشار میاد؟ و اینکه اونیکه تو ذهنمه وضعیتمو میبینه؟ چه فکری میکنه راجبم؟ پیام میده؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
حسن که میگه آدم خوبی هستی دلتم چیزی نیس فقط بعضی وقتا بدی میکنی که اونم دلی نیس  کلا دست خودت ...

منم میگی؟ 😔

زایمان چند روز دیگس دردم میگیره یا میرم بیمارستان با امپول فشار میاد؟ و اینکه اونیکه تو ذهنمه وضعیتمو میبینه؟ چه فکری میکنه راجبم؟ پیام میده؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم