2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای روشن شدن حقیقت کافی است ۲۱ بار باوضو سوره نشرح را بخوانید و سر به سمت قبله انگار سرشما جای مهر است و به پهلوی راست
وزانوهایتان راخم کنید دست راستتان را زیر سر یعنی زیر گوش راست
ودست چپتان را بین زانوهای جمع شده ی خود قرار دهید طوری ک انگار محمد نوشته شده است  واین الگوی خواب مسلمان است

نیت کنید وبخوابید انشالله حقیقت برایتان روشن میشود ناگفته نماد بعد از خواندن سوره نشرح باکسی صحبت نکن

آره منم تجربه دارم که درست دراومده

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)   

درخواست دوستی میزنم قبول کن شماره بفرستم واست 

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)