2777
2789
عنوان

طلاق

347 بازدید | 32 پست

خیلی برای زندگیم تلاش کردم ولی نشد نمیشه دارم ازبین میرم دوهفته پیش خودکشی کردم باقرص ولی خب الان اینجام ۱۹ سالمه بچم ۵ ماهشه نمیتونم باشوهرم زندگی کنم میزنه فوش میده خوردم میکنه خرجی نمیده محدودم میکنه تازگی خیانتم میکنه تازگی تواقوام ۴ نفر طلاق گرفتن مامانم میگ توبگیری بم‌میخندن فکر ابروشه یامیگه توبچه داری دیگ هیچکس تورو نمیگیره بگیره ام ازاین شوهرت بهترنمیخاد بشه بخت بخته اول دیگ خوشبخت نمیشی😔ولی بجایی رسیدم میگم هیچی نمیخوام فقط میخام تنهاباشم 😭چیکارکنم نظرشمام همینه؟ینی مجبورم بمونم مجبورم زجر بکشم ینی هیچوقت قرار نیست شاد باشم؟

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

وظیفه ی من نیست که بگم طلاق بگیری یا نگیری

ولی فقط میگم که شوهر خوشبختی نمیاره سعی کن زندگیتو خودت بسازی حالا هر جور که راحت تری

مردم امروز درموردت حرف میزنن دو روز دیگه یادشون میره 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا باردار شدی اخه.سنتم کمه هنوز😔

ناخواسته بود بعدشم شوهرم نزاشت بندازمش منم گفتم شاید بیاد بهتر بشه اخلاقش ولی بدتر شد😔

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

مجبور نیستی‌ عزیزم.اگه شوهرت این همه مشکل داره جداشو.ولی قبلش برو پیش ی وکیل یا مشاور.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من خیلیا رو دیدم از ازدواج دوم راضی ان بچه م داشتن اگه مشاوره رفتی همه تلاشاتم یه طرفه ست و مدرک مح ...

من مامانم میگ برگشتی دیگ نمیزارم ازدواج کنی میشی دختر خونه چک میشی حق کارکردن نداری حق بیرون رفتن نداری من وقتی توجامعه نباشم  ن پیشرفتی میکنم ن کسی واس زندگی پیدا میکنم

منم شرایط سختی دارم با این تفاوت که بچه ندارم 

منم مجبورم بمونم چون نمیتونم جدا بشم 

کمکی نمیتونستم بکنم بهت ولی باهات همدردی کردم که بدونی تنها نیستی عزیزم

انشالله خدا بهترینش رو واست رقم بزنه

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
ناخواسته بود بعدشم شوهرم نزاشت بندازمش منم گفتم شاید بیاد بهتر بشه اخلاقش ولی بدتر شد😔

با این خصوصیات گندی ک ازش گفتی نمیشه گفت طلاق نگیر.دلم برای بچه میسوزه ۵ ماهشه هنوز

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄
من مامانم میگ برگشتی دیگ نمیزارم ازدواج کنی میشی دختر خونه چک میشی حق کارکردن نداری حق بیرون رفتن ند ...

مجبور نیستی بری پیش مادرت بگو میخوام مستقل باشم به کسی هم ربطی نداره 

مهریه ت چیه ؟ شوهرت اموال داره ؟ از شوهرت مدرک داری ؟ از کتک از خیانت ؟

اگر واقعا نمیشه ادامه داد طلاق بگیر 

چون حداقل بچه ات تا هفت سالگی جنگ و دعواتون رو نمیبینه بعدشم اگر صلاحیت داشته باشه میتونی بچه رو ازش بگیری

سنت زیاد نیست میتونی کار پیدا کنی 

اگر وضع خانواده ات خوبه که تردید نکن 

اگرم نیست برو یه کاری یاد بگیر کسب درآمد کن 

بعدم معلوم نیست اصلا شاید یه بخت بهتر گیرت بیاد 

شاید تا آخر عمر مجبور شی تنها بمونی تمام جوانب رو در نظر بگیر تا بتونی تصمیم درستی بگیری

ازدواج دوم‌دلیل نمیشه حتما بد باشه ولی شرایط شما با داشتن‌بچه کوچیک کمی‌سخته. ولی من‌خودم‌با همسرم ک‌ از ازدواج خاطره بدی داره خیلی مشکل دارم. 

دل آرامی که داری دل در او بند.دگر چشم از همه عالم فروبند