2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست

اذهان عمومی حافظه ی ضعیفی دارند اینو یادت باشه

پس به خاطر حرف مردم خودتو از بین نبر

هرجا دیدی واقعا نمیتونی بکش کنار

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجبور نیستی بری پیش مادرت بگو میخوام مستقل باشم به کسی هم ربطی نداره  مهریه ت چیه ؟ شوهرت اموا ...

نمیزاره مدرک بمونه مهریم میگ باید ببخشی تابزارم بری مامانم‌میگ مهریتم بده بازم نمیزارم جدازندگی‌کنی میخای بری خراب شی

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
چرا نمیتونی جدا شی؟

چون ازدواج دومم هست و خانوادم به هیچ وجه قبول نمیکنن

خودمم دیگه طاقت دادگاه و حرف مردم ندارم

اینجوری حداقل فقط تو خونه زجر می کشم ولی اونجوری هم تو خونه هم بیرون  

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
وقتی شما محکم وایسی مادرت نهایتا میتونه فحشت بده  یعنی کبود نمیشی اصلا ؟

کبودبشمم توخونه نگهم میداره توخوب بشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
نمیزاره مدرک بمونه مهریم میگ باید ببخشی تابزارم بری مامانم‌میگ مهریتم بده بازم نمیزارم جدازندگی‌کنی ...

یه وکیل بگیر صحبت کن که وقتی که مهرت رو گرفتی حق وکاله رو بدی 

من شنیدم یکی اینکارو کرد

اون دیگه خودش بهت میگه چیکار کنی 

بعدم موقع دعوا بدون اینکه بفهمه صداش رو ضبط کن 

چندین مرتبه 

ولی خودتو کنترل کن که چیزی نگی 

که فقط برا اون بد شه 

چون ازدواج دومم هست و خانوادم به هیچ وجه قبول نمیکنن خودمم دیگه طاقت دادگاه و حرف مردم ندارم اینجو ...

یه زنه رو دیدم گفت دوبار طلاق گرفتم بارسوم میگفت عشق زندگیمو پیداکردم خوشبختیم دوتابچه داریم

در حال حاضر هیچ حرفی از طلاق نزن اصلا نگو طلاق میخوام فقط برای مهریه اقدام کن اگر اول بری بگی طلاق میخوام قاضی باهات لج میکنه سالها گرفتار میشی. بدون پول مطمئن باش تویه این گرونی مادرت هم راهت نمیده مستقل هم نمیتونی زندگی کنی به فکر این نباش که بچه رو بگیرم از مهریه میگذرم اول به فکر پول باش. مهریه رو که گرفتی خودش طلاقت میده

یه وکیل بگیر صحبت کن که وقتی که مهرت رو گرفتی حق وکاله رو بدی  من شنیدم یکی اینکارو کرد اون د ...

مامانم‌گفت ولی بلد نیستم خیلی زرنگه چجور بگیرم ازدرخونه نمیزاره‌برم بیرون شهرغریبم هیچ‌جارو بلد نیستم

مامانم‌گفت ولی بلد نیستم خیلی زرنگه چجور بگیرم ازدرخونه نمیزاره‌برم بیرون شهرغریبم هیچ‌جارو بلد نیست ...

اگر واقعا حبست کرده 

یه شماره هست نمیدونم چنده دسترسی به نت داری دیگه سرچ کن

یا از 118 بپرس 

زنگ بزن بگو حبست کرده کتکت میزنه 

خودشون پیگیری میکنن

چقدر بده مادرا و پدرا پشت دخترشون نیستن بعد میگن دختر خوبه زمانی که پیر بشیم هوامونو دارن الان دخترت مشکل داره به فکرش نیستی به فکر زمان پیری خودشونن . من بدم میاد تو سایت میگن دختر خوبه فردا پدرو مادرش پیر بشن بهش میرسن بعد الان دختر بیچاره زندگیش داره خراب میشه مادرش پشتشو خالی میکنه واسم عجیبه بعضیا این حرفا رو میزنن که دختر خوبه فردا به داد پدرو مادر میرسه هرکی هر حرفی میزنه فقط به خودش فکر میکنه اگه دختر خوبه الان دخترت بهت نیاز داره تو پشتشو خالی کردی بعد انتظار داری پیر شدی هواتو داشته باشه؟ بعضی آدمها خیلی خودخواهن فقط خودشونو دوست دارن حتی بجه دار هم میشن فقط به فکر خودشونن