خیلی برای زندگیم تلاش کردم ولی نشد نمیشه دارم ازبین میرم دوهفته پیش خودکشی کردم باقرص ولی خب الان اینجام ۱۹ سالمه بچم ۵ ماهشه نمیتونم باشوهرم زندگی کنم میزنه فوش میده خوردم میکنه خرجی نمیده محدودم میکنه تازگی خیانتم میکنه تازگی تواقوام ۴ نفر طلاق گرفتن مامانم میگ توبگیری بممیخندن فکر ابروشه یامیگه توبچه داری دیگ هیچکس تورو نمیگیره بگیره ام ازاین شوهرت بهترنمیخاد بشه بخت بخته اول دیگ خوشبخت نمیشی😔ولی بجایی رسیدم میگم هیچی نمیخوام فقط میخام تنهاباشم 😭چیکارکنم نظرشمام همینه؟ینی مجبورم بمونم مجبورم زجر بکشم ینی هیچوقت قرار نیست شاد باشم؟
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
چون ازدواج دومم هست و خانوادم به هیچ وجه قبول نمیکنن خودمم دیگه طاقت دادگاه و حرف مردم ندارم اینجو ...
یه زنه رو دیدم گفت دوبار طلاق گرفتم بارسوم میگفت عشق زندگیمو پیداکردم خوشبختیم دوتابچه داریم
در حال حاضر هیچ حرفی از طلاق نزن اصلا نگو طلاق میخوام فقط برای مهریه اقدام کن اگر اول بری بگی طلاق میخوام قاضی باهات لج میکنه سالها گرفتار میشی. بدون پول مطمئن باش تویه این گرونی مادرت هم راهت نمیده مستقل هم نمیتونی زندگی کنی به فکر این نباش که بچه رو بگیرم از مهریه میگذرم اول به فکر پول باش. مهریه رو که گرفتی خودش طلاقت میده
یه وکیل بگیر صحبت کن که وقتی که مهرت رو گرفتی حق وکاله رو بدی من شنیدم یکی اینکارو کرد اون د ...
مامانمگفت ولی بلد نیستم خیلی زرنگه چجور بگیرم ازدرخونه نمیزارهبرم بیرون شهرغریبم هیچجارو بلد نیستم
چقدر بده مادرا و پدرا پشت دخترشون نیستن بعد میگن دختر خوبه زمانی که پیر بشیم هوامونو دارن الان دخترت مشکل داره به فکرش نیستی به فکر زمان پیری خودشونن . من بدم میاد تو سایت میگن دختر خوبه فردا پدرو مادرش پیر بشن بهش میرسن بعد الان دختر بیچاره زندگیش داره خراب میشه مادرش پشتشو خالی میکنه واسم عجیبه بعضیا این حرفا رو میزنن که دختر خوبه فردا به داد پدرو مادر میرسه هرکی هر حرفی میزنه فقط به خودش فکر میکنه اگه دختر خوبه الان دخترت بهت نیاز داره تو پشتشو خالی کردی بعد انتظار داری پیر شدی هواتو داشته باشه؟ بعضی آدمها خیلی خودخواهن فقط خودشونو دوست دارن حتی بجه دار هم میشن فقط به فکر خودشونن