2777
2789
عنوان

نماز خوندن

121 بازدید | 25 پست

شوهرم نماز نمیخونه خیلی با این قضیه مشکل دارم اونقد برام مهم بود که روز خواستگاری ازش پرسیدم نماز میخونی یا نه گفت میخونم ولی از همون اول ازدواج فهمیدم نمیخونه چیکار کنم نماز خون بشه؟ تا حالا صدبار باهاش بحث کردم فایده نداره انگار نماز خوندن کسر شانه براشون😥

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/joinchat/KFAP_BtUC3t5dBZ1M6GcNQ

گروهه ختمه بیایین

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
تو هرچقدر هم سعی کنی ، تا خودش به باور نرسه نمیشه ... پس سعی کن باورشو در او بوجود بیاری

چجوری چیکار کنم اخه من موندم پدر خدابیامرزش نماز خون مادرش نماز خون این چرا اینجور شده

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

مهم اینه که در درجه اول انسان باشه 

بخدا ب نماز نیس 

من ادم میشناسم نماز جماعتو اینا میره مکه رفته 

ولی کلی زن دورشه😐بیتربیت 

اون یک اعتقاد قلبیه ب زور تو نیس ک خودش باید ب این باور برسه

بچه هام بیخود کردن من درست تربیتشون میکنم 😎

یاد میگیرن کم کم تو بچگی دستتن بزدگ بشن هم دست تواند؟😐اختلاف عقاید مذهبی دردسر سازه نمونش دیدم 

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
چجوری چیکار کنم اخه من موندم پدر خدابیامرزش نماز خون مادرش نماز خون این چرا اینجور شده

نمیدونم والا، همسرش شمایی پس با خلق و خوش آشنا هستی ... پس بگرد راهی پیدا کن اگه مشکلی بود که از من کاری ساخته بود به عنوان خواهر میتونی روم حساب باز کنی و بهم پیام بدی منم خوشحالدمیشم☺☺☺

ناراحتیت رو در این زمینه بهش نشون بده و تا حد ممکن در این مورد باهم حرف بزنین ولی مواظب باش تبدیل به دعوا نشه .. تا حد ممکن کوتاه بیا و بهش فرصت بده و دوباره تاکید میکنم لجشو در نیاری که اوضاع وخیم میشه ها ..

موففق باشی