2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین دستپخت ها را بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 91 پست
افتضاح ترین ماکارونی هم مادرشوهر من درست میکنه اصلا سس نمیزنه سفید سفید موادشم با سویا درست میکنه او ...

خداییش دستپختش عالیه من عاشق دستپختشم

میشه واسه بچه دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باحال بود😂😂😂 خواهر شوهر منم تو املتش زردچوبه هم میزنه من تا حالا ندیده بودم

وا ماهمیشه تو غذاهامون زرد چوبه میزنیم

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
شما پیاز هم رنده میکنین تو املت؟مادرشوهرمینا میزنن من خوشم نمیاد

منبگم من

ما همیشه تو کوکوها واملت پیازمیزنیم.  مصلن برااملت رنده میکنیم باروغن تف میدیم ادویه مصل فلفل سیاه قرمز دارچین زردچوبه گاهی اوقات زنجیبل بعدش یکم فلفل دلمه نگینی ک مخصوص پخت پز باشه فلفل دلمه نر باید باشه میریزم تف میدیم یکم رب خیلی کم اندازه یه قاشق کمتر رنگ ک داد گوجه ها رنده شده رو میریزیم توش  آبش ک کشیده شد تخم مرغ همزده قاطی میکنیم بعدشم درشو میزاریم بپزه. محشرههه

بچه ها من رفنم از عطاری ۴ یا۵ عدد جوز هندی گرفتم با یکم میخک و یکم هل باهم اسیاب کردم‌ بعد...حالا وا ...

وای گل محمدی هم محشر میشه 

بچه ها من رفنم از عطاری ۴ یا۵ عدد جوز هندی گرفتم با یکم میخک و یکم هل باهم اسیاب کردم‌ بعد...حالا وا ...

وای گل محمدی هم محشر میشه 

یه بنده خدایی دعوتمون کرد مرغ پخته بود

مرغو با بال و گردن و حتی اون جیگرای توی رون همه رو ریخته بود تو قابلمه بعدم انگار همونجوری چپه کرده بود تو ظرف آورد سر سفره. بوی تعفن میداد 

از بی سلیقگی و دستپخت گندش حالم بهم خورد هرگز دیگه خونش نرفتم 

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
یه بنده خدایی دعوتمون کرد مرغ پخته بود مرغو با بال و گردن و حتی اون جیگرای توی رون همه رو ریخته بود ...

وای خدا شوخی میکنی

ب اشپزیم امیدوار شدم اصن

وای خدا شوخی میکنی ب اشپزیم امیدوار شدم اصن

نه بخدا

مثلا ماروپاگشا کرده بود مامانم ایناام بودن جلو خانوادم آب شدم از خجالت. همه چی افتضاح بود و هنوزم هست 

ولی برای خودشون خیلی عادی بود و با به به و چه چه لذتم میبردن😔😔

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
نه بخدا مثلا ماروپاگشا کرده بود مامانم ایناام بودن جلو خانوادم آب شدم از خجالت. همه چی افتضاح بود و ...

وای خدا