2777
2789
مثالت جالب نبود رونالدو رو میکشی وسط

الان واسه مثال رونالدو غیرتی شدی؟ برو بابا 🤣🤣🤣🤣🤣

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اسمای مذهبی مثل فاطمه و زهرا هیچوقت قدیمی نمیشن و همیشه هم طرفدار دارن.یا مثلا اسم ائمه مرد مثل علی ...

دیگه اون بحث سلیقه ست

منم این اسم ها رو نمیذارم ولی ممکنه منه نوعی بعضی اسم هایی که توی این تاپیک دیدیم رو هم دوست نداشته باشم و از نظر معنا مفهوم آوا پشتوانه و همه چیزش برام زیر سوال باشه در حالیکه فرضا یکی دیگه با افتخار در مورد اینکه روی بچه ش گذاشته حرف میزنه 

سلیقه ست دیگه کاملا محتمله بچه اونم بعدا اعتراض کنه بگه این چه اسمیه که از نظر ادبیات اساسا غلطه ولی روی من گذاشتین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی🌷 حالا بنظرت جانا بهتره یا جانان من جانان بیشتر دوس دارم اما همه میگن میشه جا  + نان و ب ...

من جانان رو نمیدونم تو کدوم فیلم اسم پسر دیده بودم، یعنی اسم پسر هم ممکنه باشه ولی جانا آهنگ قشنگ تری داره و خب احتمال مشکل تو مدرسه براش کمتره