2777
2789

من یه پسر دارم اسمش محمد مهدی هستش یه تو راهی ۵ ماهه هم دارم پسر میخوام امیر علی بزارم.پسر بزرگم از همون اول یه داداش خیالی داشت به اسم امیر علی😊

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر باشه بزرگ شد احتمالا میگه اسممو چرا این گذاشتید،دوست من ۳۲ سالشه هنوز میگه چرا اسمم صدیقه س

دختر عموی من اسمش نازیلا بود اسم خواهرش رویا می‌گفت چرا اسم منو نازیلا گذاشتین من نمی‌خوام نازیلا باشم می‌خوام فاطمه باشم رفت عوض کرد گذاشت فاطمه

همه چیز به تربیت ربط داره اگر بچه رو مقید و مذهبی بار بیاری عاشق اسم ائمه میشه و بهش افتخار می‌کنه و حتی مثل من اگر اسمم رو کسی نصفه بگه بدم میاد و به کسی اجازه نمیدم بهم بگه فاطی و با لذت و عشق اسمم رو همه جا میگم

ولی اگر توی تربیت مثل رونالدو باشی که چپو نگاه می‌کنه راستو شوت میزنه به اسمش اعتراض می‌کنه این مسأله توی اسم های مذهبی و غیر مذهبی به یک اندازه صادقه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
حالا چه ربطي به رونالدو داشت😂

واقعا ربطشو نفهمیدی؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مثل روز واضحه 🤣🤣🤣🤣🤣

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
دختر عموی من اسمش نازیلا بود اسم خواهرش رویا می‌گفت چرا اسم منو نازیلا گذاشتین من نمی‌خوام نازیلا با ...

اسمای مذهبی مثل فاطمه و زهرا هیچوقت قدیمی نمیشن و همیشه هم طرفدار دارن.یا مثلا اسم ائمه مرد مثل علی و حسین و مهدی و محمد و...هیچکس نمیگه چه اسمای قدیمی یا مذهبی ای.چون همیشه شیک و قشنگن.ولی وجدانا با احترام به صاحب اصلی اسم ،رقیه و سکینه و کبری اسمایی نیست که تو این زمونه کاربرد داشته باشه.اصلا هم بحث مذهبی بودن و نبودن نیست.

هرچه دلم خواست نه آن می شود/هر چه خدا خواست همان می شود