2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برمیگشتن یا میرفتن خونه یکی دیگه,بیچاره عروس و.داماد راحت نیستن که,اصلا درکشون نمیکنم   &n ...

تازه هر صبح خواهرش میپرسید کارتونو کردین فکر کن با حضور سه تا پسر جوون و مادر پدرش و خودشش و بچه هاش!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سال سنتون کم بوده موقع ازدواج. من مجرد که بودم معمولا هر روز آشپزی میکردم.😊

منم ۲۰ سالم بود وقتی ازدواج کردم 

ولی از سن ۱۲ سالگی اشپزی میکردم تو خونمون  

ولی فقط همون اشپزی دیگه دست به سیاه و سفید نمیزدم 😁

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه ها شمایی که قورمه و قیمه درست کردید خیییییلی واقعا کدبانو بودید ما تا یک ماه ازبیرون غذا میگرف ...

آخرش چطور یاد گرفتی؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها شمایی که قورمه و قیمه درست کردید خیییییلی واقعا کدبانو بودید ما تا یک ماه ازبیرون غذا میگرف ...

مگه هپون اول بهش نگفته بودی وارد نیستی به آشپزی😃😂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حالا چرا همتون ماکارونی پختید😁😁

منم داشتم به همین فکر میکردم  مد نشه صلوات

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اره سنم کم بود دختر ته تغاری بودم لیوان اب هم جابه جا نمیکرذم خونه بابام چه برسه اشپزی

اشکالی نداره خونه خودت یاد بگیری کیفش هم بیشتره.فک کنم حالا دیگه واسه خودت کدبانو شده باشی.😁