2777
2789

سلام گلم یه اپ هست دکتر زوپ میخوای تا پیدا کردن دکتر سوالتو تو اون بپرس

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعنی کروناست؟ اخه یه سرماخوردگی هم اومده خیلیها گرفتن ولی کرونا نیست

اره مادرم آزمایش خون داده دوبار مثبت بوده 

سی تی اسکنم کرده ولی گفته ریه اش درگیر نشده هنوز 

انقد حالش بدتر شده ک همش میگ منو ببرید یه دکتر دیگ 

اونجایی ک هم رفتیم فقط متخصص داخلی داش  عفونی نداش از شانس ما  موندم ببرمش همون داخلی 

اره مادرم آزمایش خون داده دوبار مثبت بوده  سی تی اسکنم کرده ولی گفته ریه اش درگیر نشده هنوز&nb ...

ریه درگیر نشده کرونا نیست .تو ازمایش خون هم معلوم نمیکنه.سرماخوردگیه حالا ببین کی گفتم .ولی دکتر برن وامپول بزنن

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
ریه درگیر نشده کرونا نیست .تو ازمایش خون هم معلوم نمیکنه.سرماخوردگیه حالا ببین کی گفتم .ولی دکتر برن ...

خدا از دهنت بشنوه  استرس کرونا کشت مارو 

امپول چی گلم  ؟؟ برای درد  ؟ استامینوفن میخوره فقط 

منم میترسم چون قبلا مشکل استخون و مفصل داشت حالا بدتر شده 

خدا از دهنت بشنوه  استرس کرونا کشت مارو  امپول چی گلم  ؟؟ برای درد  ؟ استامینوف ...

ببین همسایه های ما گرفته بودن رفتن دکتر دکتر گفت ریه درگیر نشده کرونا نیست یه نوع سرماخوردگیه دو تا امپول زد خوب شد .اسم امپول رو نمیدونم .

متخصص نرفت دکتر عمومی رفت 

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
سلام عزیزم از گوگل پلی دانلود کنم؟؟؟

من تو نت سرچ کردم اورد

دکتر زوپ

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

[QUOTE=145424049]ببین همسایه های ما گرفته بودن رفتن دکتر دکتر گفت ریه درگیر نشده کرونا نیست یه نوع سرماخوردگیه دو تا ...[/QUOTE خدا کنه اینطور باشه  اسم آمپولو میتونی برام بپرسی 

منم ب دکترش بگم همونو