2777
2789
با مدرک ثابت کرد که اینا با هم بودن  واقعا بودن با هم عکساشونم گذاشت  من میگم کارش اشتبا ...

وا لیلا اوتادبی چقدر سکول بوده بهش نمیومد 

هر چند از اونم بدم میاد اما این دوتا جور نیستن با هم 

جریان رابطه اشون جی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا لیلا اوتادبی چقدر سکول بوده بهش نمیومد  هر چند از اونم بدم میاد اما این دوتا جور نیستن ب ...

دوست بودن دبگه

عکس مسافرت و اینا رفته بودن یا عینک خریده بودن با هم رو گذاشت

و خیییلی چیزای دیگه

میدونی اول یکم حرف زد ازشون بعد لیلا اوتادی یک کاری کرد که امین فردین خاک بر سر  ازش ناراحت شد

اومد با یک اکانت فیک ب خودش پیام داده بود ک بعضیا دارن پشت سرت این حرفا رو میزنن بیا شفاف سازی کن بعد اونم اومده بود یک شفاف سازی آبکی کرده بود 😂 

بخاطر همین امین فردین دیگه قهههههوه ایش کرد باهاش لج کرد خیلی داغون بود دیگه همه غلطایی که خورده بود تو زندگیشو گفت

دوست بودن دبگه عکس مسافرت و اینا رفته بودن یا عینک خریده بودن با هم رو گذاشت و خیییلی چیزای دیگه ...

الان که همه بازیگرا بینشون رفاقت هست و ی چیز عادیه .

مثلا حتی تو بغل همم عکس میگیرن ولی فقط دوستن نه بیشتر .ی دوست معمولی.شاید اینام اینجوری بودن

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
سوتی خیابانی نه😂 سویل خیابانی اسم زنشِ😐😐😐

😂

دنیای من⚽ دنیای شما🌍 صلح طلبم ولی جنگ بلد                    اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن  چون من زبون گوساله ها رو حالیم نمیشه اینجا چندتا گوساله هست که فرار کردن اسمشو نمیارم فک  کنم ساکن استر...✋
الان که همه بازیگرا بینشون رفاقت هست و ی چیز عادیه . مثلا حتی تو بغل همم عکس میگیرن ولی فقط دوستن ن ...

نه بابااا

اینجوزی نبود 

نمیتونم بگم چیزایی که اون یارو گفت‌و چون آبروشون میره ولی من واقعا برام ثابت شد😑😑😑

نه بابااا اینجوزی نبود  نمیتونم بگم چیزایی که اون یارو گفت‌و چون آبروشون میره ولی من واقعا بر ...

خدا هممونو ب راه راست برگردونه ❤

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.