2777
2789
کی هستش  ولش گن سوتی خیابانی چیه؟؟

سوتی خیابانی نه😂

سویل خیابانی اسم زنشِ😐😐😐

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها بازیگری ک حالم ازش بهم میخوره همین محسنه دیگه واس بقیه بی حسم 

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

خب مگه ندیدین

آمین فردین آبروی محسن افشانی و لیلا اوتادی که با هم رابطه داشتن قبلا رو استوری میکرد بیچاره محسن افشانی وویس میداد میگفت سویل ناراحت میشه تو رو خدا تمومش کن اونم باز وویساشو استوری میکرد

واقعا برای امین فردین متاسفم کجای دنیا رو میخواد بگیره با این کاراش که آبروی همه رو میریزه خرابی این زندگی گردن اون میوفته اگر بخاطر اون ماجرا بخوان طلاق بگیرن!!!! 

مطمئنم امین فردین به بدترین شکل ممکن تقاص ریختن آبروی بندگان خدا و اشاعه فحشا رو میده

نمیدونم چرا چرا چرا چرا چرا ازهمون اول اول از محسن افشانی متنفر بودم 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

وای منم خیلی جلفو نچسبه😕

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
خب مگه ندیدین آمین فردین آبروی محسن افشانی و لیلا اوتادی که با هم رابطه داشتن قبلا رو استوری میکرد ...

خب تو ک الان بیشتر آبروشونو بردی😕خیلیا از جمله خودم نمیدونستیم الان با متن شمافهمیدیم😐😂

لیلا اوتادی با محسن افشانی؟؟؟خنده دار نیست

با مدرک ثابت کرد که اینا با هم بودن 

واقعا بودن با هم عکساشونم گذاشت 

من میگم کارش اشتباه بود که اومد رابطه چند سال پیش دو نفرو همه جا جار زد 

خب تو ک الان بیشتر آبروشونو بردی😕خیلیا از جمله خودم نمیدونستیم الان با متن شمافهمیدیم😐😂

دیگه کاری که باید میشد شد

وقتی همه فهمیدن و زنش داره جدا میشه دیگه چه فرقی داره چند نفر تو سایت بفهمن یا نه