2777
2789
عنوان

هرکی حس ششمش خیلی خوبه بیاد!!

63 بازدید | 9 پست

میشه ب من بگین من باردارم یان؟

میدونم شاید بخندین و بگین این دیگ چ دغدغه ای داره اما خب ب شدت دوس دارم یکی امید بده بهم😍

لطفا هرکی حس ششمش خوبه کمکم کنه

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!
اینم از هفتمی

الان تو ی تاپیک دیگ دیدم نظر شمارو ک داشتین میشمردین....!!

اما من واقعا نیاز دارم یکی امید بهم بده...

شاید ب نظر شما حتی مسخره باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو ی تاپیک دیگ دیدم نظر شمارو ک داشتین میشمردین....!! اما من واقعا نیاز دارم یکی امید بهم بده. ...

😂😂😂

نه نااراحت نشو گلم

علائمت چیه؟ بگو تا با دلیل ممطقی جواب بدم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
😂😂😂 نه نااراحت نشو گلم علائمت چیه؟ بگو تا با دلیل ممطقی جواب بدم

علائم خاصی ندارم...فق کمردرد دارم و خیلی کم درد پریودی. دیروز موعدم بود اما نشدم تا الان. سابقه تاخیر نداشتم...

بی بی چک گذاشتم چن روز و منفی بوده.حتی امروز صب...

و برخلاف دفعه های قبل اصلا سینه درد ندارم

علائم خاصی ندارم...فق کمردرد دارم و خیلی کم درد پریودی. دیروز موعدم بود اما نشدم تا الان. سابقه تاخی ...

چنوقته پری نشدی؟؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
دیروز موعدم بود نشدم...

هنوز زوده واسه تصمیم گیری

اما علائمت میتونه نشان دهنده باشه

ولی واسه اینکه احتمالشو زیاد کنیم باید حدود سه هفته از پریت بگذره و نشی

هنوز زوده واسه تصمیم گیری اما علائمت میتونه نشان دهنده باشه ولی واسه اینکه احتمالشو زیاد کنیم باید ...

ممنون از کمکت😍

من چون دوبار سقط داشتم انقد نگرانم و نیازمند امید!

ممنون از کمکت😍 من چون دوبار سقط داشتم انقد نگرانم و نیازمند امید!

خواهش گلم😍

نه نگرانی بدتر میکنه فقط

گرمیجات زیاد بخور و اصلا استرس نداشته باش استرس همه چیو خراب میکنع فقط

برو کلاس یوگا که استرست  کمتر شه