2777
2789

بخاطر پول اومده بود و اینکه من ی تایمی کار میکرد شاغل بودم بعد عقد دیگ کار نکردم درگیر جهیزیه و اینا بودم و همش میگفت تا نری سرکار نمیبرمت سر زندگی ک یچیزی ب اسمش کنیم بعدها از حرفای مادرش د خودش فهمیدم 

یعنی نیتشون پوله کلا از ازدواج ب چیز دیک ای فک نمیکنن 

وقتی دیدن چیزی گیرشون نیومد همش با من بحث میکردن اذیت میکردن خودش ماه ها قهر می‌کرد با من اصلا رفتارشون ضایع بود

حالام درخواست طلاق داده 

مهریم ۳۰ تاست ۲۱۴ تا بود ک ب بهانه بردن سر زندگی از چنگم درآورد 

۳ ساله عقدیم بخاطر اصرار خودش نامردی رابطه کامل داشتیم

عزیزم بسه دیگه چقد تاپیک میزنی 

فقط دنبال راه حل باش جدا شی 

چون این آدم نیس 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

وااای دختر. همون ۳۰ تارو بگیر الان ۳ میلیارد و از دستشون فرار کن فقط 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بخاطر بکارتت نترس 

جدا شو ترمیم بکارت کن 

چجوری میخای تا عاخر عمرت کنار همچین ادمی زندگی کنی؟؟؟

ولش کن گور باباش

مگه شوهر قحطی اومده 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ارهه

یعنی بعد نه صفحه تاپیک هنوز به راه حل نرسیدی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دادگاه قسطی کرده سالی یکیچون همه جی ب اسم خانوادشه

خوب بازم هر هیچی بهتره، نیست؟ از زنگی با یه پلشت مفت خور بهتره ن؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

چند سالته؟ با وسواس فکری و... چیزی حل نمیشه 

تاپیکای قبلیتو خوندم مغزم سوت کشید چرا تاالان ولش نکردی چقد اعتماد به نفست پایینه  یعنی به فکر اینی بعد طلاق چطوری میشه یا تنها بشی ولی به فکر این نیستی که با آدمای بیشخصیت و بی شعوری مثل اینا زندگی کنی و یا بچه دار بشی و بچت هم از اونا خجالت بکشه و چه بسا مثل اونا بشه

کجا باید برم برای ترمیم

بیمارستان 

مهریه اتو بگیر با پولش برو ترمیم بکارت 

اصلا خودتو حیف و میل نکنیااا دختر 

حتما جدا شو شاغلم که میتونی باشی دمت هم گرم دختر مستقل پس هیچ ترسی نداشته باش 

واسه یه دختر خوب همیشه خواستگار زیاده .....

چهار سال دیگه کنار این بمونی ببخشید واسه پول نوار بهداشتیتم میگه خودت برو سرکار من ندارم!!!

(کلی از این مردا تو سایت دیدم)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بیمارستان مهریه اتو بگیر با پولش برو ترمیم بکارت اصلا خودتو حیف و میل نکنیااا دختر حتما جدا شو شاغلم ...

ممنون عزیزم بابتانرژی مثبت و قوت قلبی ک دادین ❤️🙏