2777
2789
عنوان

همونیم که پدرشوهرم چن مدت پیش زده بود تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 113 پست

برو ولی تا ازت معذرت خواهی نکرده توام نرو داخل بزاراول بیاد معذرت بخواد مث خواهرت که اول عذرخواهی کرده

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

دعوای تو و پدرشوهرت چه ربطی به خانواده تو و داداشت داره؟؟؟

تو حرف بدی نزدی وقتی خودش شعورش نمیرسه از مسافرت اومده نباید بیاد خونت تو باید میگفتی.البته شوهرت باید میگفت نه خودت.وقتی قول دادی عمل کن. برو. اما سنگین رفتار کن.

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دیگه...ببین اونم میتونست لج کنه و بگه نه میرم نه تو میتونی بری..ولی کوتاه اومده تا همه چی تموم بشه و دلت شاد بشه و جلو خانوادت سر شکسته نشی....برو خونه پدر شوهرت ولی با پدرشوهرت سرسنگین باش.سلام و اینا کن ولی سعی کن تو صورتش نگاه نکنی  که بفهمه هنوز نمیبخشیش.ولی به حرمت شوهرت برو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نخوندم. ولی جدی چکار میکنید ک از همه کتک میخورید؟ من تا حالا شوهرم بهم چپ نگاه نکرده .. کتک از پد ...

من تودعوایی ک خودم درستش کردم دست شوهرم روم بلندشد وبعدشم ب گوه خوردن افتاد.امااااااا بامادرش دعوام شد ی دست گذاشت روسینم ک هولم بده شوهرم روزگارشونو سیاه کرد گف کسی انگشتش ب زنم بخوره جرش میدم😁

ابجیت و مادرت اومده معذرت خواهی کرده کلی تعارف کرده هر موقع پدر شوهرت معذرت خواهی کرد برو تا شوهرت چیزی نگفت حرفشو بالا نیاز اصلا

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

حالا چرا انقدر،التماس شوهرتو کردی که بیاد خونه خواهرت؟؟؟؟😕😕😕مثلا نیاد چه اتفاق مهمی میافته؟

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

وای منم با پدرشوهرم رفت و امد ندارم طبقه بالای خونه مون زندگی میکنن همیشه برخوردشون بده برا همین اگه حتی از شوهرمم جدا بشم دیگه باهاشون رفت و امد نمیکنم

میشه برای واقعی شدن تیکر بارداریم یه صلوات بفرستین🙏🙏

خو وقتی اون حرفتو زمین نزده وباهات اومده شماهم باهاش برو خونشون متاسفانه یه مرد هیچ وقت خانوادشو بخاطر همسرش....ول نمیکنه

پس حتی اگه ازشون متنفری جلو همسرت وانمود کن که دوسشون داری فقط بخاطر ارامش زندگیه خودت😊

در انتظار یه وروجک شیطون🤩میشه برا باردار شدنم صلوات بدید
نخوندی دیگه چرا نمک میریزی رو زخمش چرا انقد نی نی سایتیا پز میدن آخه 

پز ؟؟؟؟

الان خوندم ‌. ولی بازم ادم باید جوری باشه ک دیگران اجازه نداشته باشن بهش دست درازی کنن

ادم احترام خودشو باید نگه داره بنظرم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اگه گفت میای بریم چی یعنی برم؟  ته دلم اصلا دوس ندارم خانوادشو ببینم ولی گناه داره اون دیشب ب ...

خب همینو برعکس کن دیگه..ته دل شوهرت اصلا نمیخاسته خانوادتو ببینه ولی به خاطر تو اومده دبگه...وقت تلافی به خیره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)