2777
2789
عنوان

چه بلاهایی سر بقیه آوردین بیاین دور هم بخندیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5470 بازدید | 234 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شاخ

علیک سلام شاخ تر

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
یه دوست داشتیم تو خوابگاه خیلی ساده بود نامزدش رفته بود عسلویه مهندس بود زنگ زد بهش گفت چی دوس داری ...

یا خدا

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون

وای خیلی سال پیشا،رفته بودیم اردو با مدرسه،بعد داشتم توی بطری های بزرگ اب معدنی اب میخوردم، به صورت هوایی 😂یهو دوستم خندوندم،منم همه ی اب توی دهنمو در اثر خنده ریختم روی مانتو  وو صورت دوستم،😂😂افتضاح شد بیچاره،نمیدونم اونقد اب از کجای دهنم اومده بود اخه،خیس خیس شد،یونیفرممونم روشن بود،افتضاح شد

بگم من خودم وسواسیم یکی اینکارو بام میکرد،عکس العملمم قابل پیش بیتی نبود😂😂😂

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

من درحد ترسوندن مادرو مادرجون و پدر و بچه های فامیل و مردم تو خیابون و...اصلا تخس نبودم.

اخرین بارم چن روز پیش با همسر و پسرم داشتیم اب بازی میکردیم همسرم گفت نکن وگرنه گازت میگیرم.من جلوی سینک بودم.یهو سایشو دیدم داره میاد.داشتم ظرف میشستم دستکش کفی بود شیرجوش دستم بود یهو ناخوداگاه کوبیدم تو سرش.از خنده تعادلم ازدست رفت نشستیم.همسرم طفلک سرش باد کرد و قرمز شد.شوک بود تا نیم ساعت

من همین یه دونه ام!
یه دوست داشتیم تو خوابگاه خیلی ساده بود نامزدش رفته بود عسلویه مهندس بود زنگ زد بهش گفت چی دوس داری ...

رذل فقط شمایید قبلیا اداتونو درمیاوردن  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***