2777
2789
عنوان

چه بلاهایی سر بقیه آوردین بیاین دور هم بخندیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 234 پست

رو سنگ اپن هميشه ميشينم سالاد درست ميكنم يا كارامو ميكنم

شوهرم پايين دراز كشيده بود

بهش گفتم پاشو از اينجا گفت راحتم 

از دستم قاشق افتاد چسبيد پيشونيش 

باز پانشد گفت نازي حواستو جمع كن ديگه 

خودم دوباره يه گوجه انداختم رو صورتش پاشد سالادو گرفت خودش درست كرد منم رفتم دراز كشيدم😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار جوگیر شدم خواستم خودکار پرت کنم طرف خواهرم توجهش جلب شه صاف خورد وسط پیشونیش😱یکم اینو اون ور میشد زبونم لال کورش کرده بودم

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒

انگشتم رو به فلفل سبز خیلی تند کشیدم بعدش ناغافل انگشتم رو گذاشتم توی دهن شوهرم از عصبانیت قرمززززز شده بود آخه از فلفل تند شدیداً متنفره 😁😁

دهنش می شست و سرم داد میزد بی تربیت😐😐😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

😐😐😐 من دلم نمیاد 

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

ی شب با نامزدم داشتیم منچ بازی میکردیم ی سوسک بالدار اومد داخل خونه من جیغ زدم اومد بکشتش دمپایی اولی رو ک زد روش در رفت رفت زیر مبل دولا شد ک پیداش کنه بکشتش من دست کشیدم کف پاهاش اینم رو پاهاش حساس قشنگ با ی جیغ ی متر رفت بالا اومد زمین من غش کرده بودم از خنده خودش اونبر غش کرده بود سوسکه هم از کنارمون رد میشد

یه دوست داشتیم تو خوابگاه خیلی ساده بود نامزدش رفته بود عسلویه مهندس بود زنگ زد بهش گفت چی دوس داری برات بیارم ؟؟بیچاره گفت یه چیز،باکلاس بگین مام گفتیم دیلدو😂😂😂گفت چیه گفتیم یه نوع عروسکه ،اقا ب نامزدش گفت به هفته باهاش حرف نمیزد 

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !