2777
2789
عنوان

وای منکه باورم نمیشه.........

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 34 پست

محسن افشانیو باید لپشو کشید

مگه دست بزن داره این جوون فکلی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع جیک جیک مستونش بود 

فکر زمستونش نبود؟🤔

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
واقعا راسته؟؟؟ البته اخر عاقبت عشق های تند و آتشین چیزی جز این نمیشه ازشون بدم می‌اومد خیلی فخر فرو ...

عشق تند و آتشین نبود که 

محسن افشانی تو یه برنامه زنده گفت یه دختریو دوست داره انگار دختره یا خانوادش نمیذارن بهم برسن و گریه کرد

این عشق و عاشقیا با سویل فقط ادا بود ک حرص دختره رو دربیاره و الکی بگه من خوشبختم

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
قابل توجه اونایی که اینا را الگوی خودشون قرار میدن

حالا یه چیزی بگم منو شوهرم خدارو شکر همدیگرو دوست داریم ولی شوهرم از این اخلاقا نداره که هی بخاد جلو بقیه به رو خودش بیاره،یه بار عکس عقد یکی از فامیلمونو نشونش دادم که شوهره گذاشته بود پروفایلش ویه متن عاشقانه هم زده بود،حالاماهم عقد بودیم منه خنگ بی هوا برگشتم به شوهرم گفتم خداشانس بده بیا ازفلانی یاد بگیر 😅😅وای تا دوروز که قهر بود بعدم که بیخیال شد گفت عشق اینارم میبینیم، یعنی بخدا سرماه نکشید از هم طلاق گرفتن بیچاره ها اونم با چه رسوایی.مگه واجبه صورتشونو باسیلی سرخ نگه دارن آخه همین سویل خانوم عکس شوهرشو گذاشته بود که داشت مامان سویلو بوس میکرد حالا میگه هم خودمو زدن هم مامانمو😂😂😂

عزیزم ازش سوال پرسیده بودن تلفنیبعد اونم جواب داده اینجاکه نمیتونم بفرستم ادرسشو بهت میدم

نه فدات شم فکر کردم لینک سایت داری😘

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خب جهنم او موقع که روس سر همدیگه میرفتن ما نبودیم حالا غصشونو بخوریم 

سویل گفته بود عاشق قیافه ی محسن شده ،و بخاطر قیافه اش باهاش ازدواج کرده 

واقعا چهره  میتونه ملاک ازدواج باشه؟؟

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
عشق تند و آتشین نبود که  محسن افشانی تو یه برنامه زنده گفت یه دختریو دوست داره انگار دختره یا ...

واااا ....ولی هر چه بود خیلی خودنما بود از افشانی بدم میاد

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃