2777
2789
عنوان

دخترا بیاین کمک

52 بازدید | 9 پست

سلام 

دخترا من دیروز خونه مادرشوهرم با شوهرم دعوام شد خیلی بد و بیراه گفتم و مادرشوهرم موقع برگشت اومد ازم عذرخواهی کرد حالا میخوام ازش عذرخواهی کنم واقعا الکی غوغا کردم راهش دوره نمیتونم برم میخوام زنگ بزنم به نظرتون چی‌بگم

من خودم در این مواقع ترجیه میدم پیام بدم 😁 ولی میتونی بگی ببخشید متوجه نبودم ک چی گفتم و معذرت میخ ...

متاسفانه گوشی موبایل نداره خونه هم تلفنش خراب شده باید زنگ بزنم پدرشوهرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه گوشی موبایل نداره خونه هم تلفنش خراب شده باید زنگ بزنم پدرشوهرم 

خب همون بگو ببخشید حرفایی زدم اصن دست خودم نبود عصبانی بودم ببخشید بی احترامی کردم واقعا از ته دلم ازتون معذرت میخوام امیدوارم تونسته باشم یکم از ناراحتیتون کم کنم 

میترسم باهام بدرفتاری کنه 

بعید میدونم اگه میگه ازت عذر خواهی کرده بعید میدونم اینجوری باشه ولی اگه میخوای نشه ایینجوری باید اول اینقدر عذرخواهی کنی و حس پشیمونی تو صدات باشه ک خودشون کم بیارن و نتونن بد رفتاری کنن باهت میتونی اینم بگی ک اشتباه از ما بود ک نتونستیم خودمونو جلو شما نگه داریم و دعوا نکنیم ک شما رو اذیت کنیم حس پشیمونی زیاااااد

بعید میدونم اگه میگه ازت عذر خواهی کرده بعید میدونم اینجوری باشه ولی اگه میخوای نشه ایینجوری باید او ...

اره فکرکنم این جمله آخرت خیلی خوب باشه 

دعا کن برام خیلی ناراحتم