2777
2789
عنوان

اموزش زبان دوم از چند سالگی؟

2866 بازدید | 23 پست

سلام. مامانایی که اموزش زبان دوم البته با CD و کارتون رو برای بچه های گلتون شروع کردین،دقیقا از چه سنی؟الان چندسالشونه؟تاثیر منفی آیا نذاشته رو درس خوندنشون ؟وابسته نشدن به تلویزیون؟چقد پیشرفت کردن؟ لطفا کامل بگین. ممنون میشم😊

دخترم ۳سال و سه ماهشه دوست دارم براش شروع کنم ولی خوب میگن زیر ۷هفت سال حداکثر یک ساعت تلویزیون نگاه کنه وگرنه تحریک مغزیشون رو از دست میدن. میترسم اینقد وابسته بشه بعدا به درسهاش نرسه.

یه کانال تو تلگرام هست به اسم متد دکتر امینی. خیلی از مادرها هستن و برای بچه هاشون لز یک سالگی هم حتی شروع کردن ولی من میترسم

ببخشید طولانی شد. لطفا با تجربه هاش و با مدرک و مستدل بیان کمک. 

با متد دکتر امینی هم ایا اشنا هستین یا نه؟

الکی میگن که اگر کودکی یاد بگیرن دو زبان با هم زبان مادریو بلد نمیشن و...همین الان شروع کن تا قوی شه 

من خودم پدرم از کودکی باهام تمرین کردن هیچ مشکلی توی فارسی ندارم

ممکنه واسه ارامش و حل مشکلام صلوات بفرستی ؟؟؟؟:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۲ سالگی مادرم و پدرم باهام حرف میزدن منم یاد گرفتم

ولی بعضی وقتا همه چیز رو قاطی می‌کردم

الانم با CD موافق نیستم و خودم با دخترم صحبت می‌کنم و سعی می‌کنم با کتاب و نقاشی بهش یاد بدم

سلام عزیزم من ۱۰ سال معلم بودم همه جور سنی هم درس دادم از ۵ سال تا بزرگسال و دانشجو 

بچه های زیر سن مدرسه واقعا چیزای خاصی ب اون صورت ک شما فکر کنید یاد نمیگیرن 

اصل انگلیسی چیه؟

اینکه بتونه حرف بزنه دیگه 

بچه ها زیر سن مدرسه فقط لغت یاد میگیرن ک اونم فراره 

و اینکه

بیشتر کارو زحمت روی دوش مادر هست 

حالا اگه کلاسم بخوایین بفرستینش فقط در حد لغت یاد میگیره جمله سازی نمیتونه چون درکی از زبان مادری خودش هنوز نداره چ برسه ب زبان خارجی 

جمله هم یاد بگیره صرفا درحد حفظ کردنه نمیتونه معادل اونو بسازه خودش 

پس صرفا حفظ کردنه برای نمایش ب دیگران ببخشید البته عذر میخوام اینو میگم چون واقعا تجربم هست 

وقتی بچه ۷ یا ۸ ساله میشه من صدها شاگرد اینطوری داشتم اصلا مادرشون کاری نمیکرد من خودم ب بچه اموزش میدادم بهش میگفتم چکار کن خودش میرفت تمرین میکرد و میخوند و جمله سازیم خیلی راحت یاد میگیره 

تو این سن مدرسه دیگه سرعت داره یاد گیری بچه زود ب نتیجه میرسه 

ولی بچه های خیلی کوچک سالها همینطوری لغت لغت باید باهشون کار کنی 

شعرم بذاری یاد بگیرن فقط حفظ کردن درکی از معنیش ندارند . 

تعریف از خود نباشه ب عنوان یک معلم با تحربه در اموزشگاهها ی مختلف هیچ پیشرفتی در این بچه ها ندیدم فقط چشم و هم ۰شمی مادرانشون و اذیت کردن بچه ها بوده .  

بنظرم  برای تقدیت هوش بازی های ریاضی و الفبای فارسی برای امادگی مدرسه و پیش دبستانی فعلا خیلی کاربردی تره یاددان زبان مادری تا بچه گام اولش رو درست برداره. و موفق باشه . اموزش زبان بعد از یادگیری زبان فارسی خیلی بهش کمک میکنه و علاقه مندم میشه چون میتونه خودش کاربردش رو بفهمه. زورزوری چیزایی ک نمیفهمه رو حفظ نمیکنه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من پسرم 1سال و چند روزشه

از 11ماهگی سی دی های زبان میذارم صداش رو بشنوه اول 

بعد پازل و بازی اموزشی گرفتم در حد رنگ و حروف و میوه و حیوان 

با اونا باهاش کار میکنم

ولی قصد دارم از 2-3ماه دیگه ثابت تر کار کنم باهاش

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

دختر من سه و سال نیمه اس منم از اسفند ماه شروع کردم اموزش رو از 6 ماه شروع میکنن ولی خودم زودتر از این نگران بودم. دوست داشتم زبان مادری کامل یاد بگیره. تو این چند ماه کلی لغت بلده با جمله های سه چهارکلمه ای  ولی مطمینا روز به روز بهتر هم میشه. همیشه چشمش ه تلوزیون نیست عموما وقتی کارتونی جدیده با دقت نگاه میکنه و سری بعد مشغول بازی من واسش میگذارم و دیگه نگاه نمیکنه فقط گوش میده.

سلام عزیزم من ۱۰ سال معلم بودم همه جور سنی هم درس دادم از ۵ سال تا بزرگسال و دانشجو  بچه ها ...

متشکرم عزیزم که با حوصله جواب دادین. پس یعنی مکالمه یاد نمیگیره؟نمیتونه بدون درک معنی و مفهوم و جمله سازی زبان یاد بگیره؟

متشکرم عزیزم که با حوصله جواب دادین. پس یعنی مکالمه یاد نمیگیره؟نمیتونه بدون درک معنی و مفهوم و جمله ...

زنده باشی عزیزم 

بله با توجه ب بچه هایی ک دیدم اینطوره

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
متشکرم عزیزم که با حوصله جواب دادین. پس یعنی مکالمه یاد نمیگیره؟نمیتونه بدون درک معنی و مفهوم و جمله ...

اتقافا کاملا مکالمه میگیره . و حفظ کردن نیست. 

خیلی ها این روش رو قبول ندارن ولی ما تو فامیل داریم نمونه اش رو با توریست ها هم صحبت میکنه. با لحجه عالی. مگه زبان مادری رو که یاد میگیرن فقط با گوش کردن نیست؟ ایا جملات رو حفظ میکنن و تحویل ما میدن ؟ نه کاربرد هر کلمه رو در جمله یاد میگیرن و از 2.5 جمله بندی میکنن و لغات رو در جایگاه درست خودش استفاده میکنن.

از شش ماه تا یکسال و خورده ای فقط لغت هارو تکرار میکنن. 

روند اموزش زبان انگلیسی دقیقا همین روند اموزش زبان مادریه. ولی خوب خیلی از لین اموزشگاه ها و معلم ها چون کارشون از سکه میوفته قبول ندارن.

متشکرم گلم

واینکه عزیزم بچه زبان مادری رو ۲۴ ساعته میشنوه مدام داره تو جمله های مختلف با پدرو مادرو عمه و خاله و همه تمرین میکنه 

معملومه ک یاد میگیره در دوسالگیش 

ولی زبان انگلیسی رو فقط چند ساعت مادر باهاش کار میکنه بدون هیچ صحبتی بدون هیچ تمرین خاصی ب همین دلیل عرض کردم خدمتتون 🙏🙏🙏🌷

دختر من دو سال و پنج ماهشه . من سی دی میذارم نگاه میکنه ولی خودم چیزی یاد نمیدم. دو ماهی میشه که الفبای انگلیسی رو یاد گرفته . یک تا ده روهم میشماره. گاهی با شعرها هم خونی میکنه

اتقافا کاملا مکالمه میگیره . و حفظ کردن نیست.  خیلی ها این روش رو قبول ندارن ولی ما تو فامیل د ...

سلام.نظر شما اموزش از طریق کارتون چیه؟تو این متد گفته میشه که نیازی نیست حتما ببینه حتی اگه بشنوه هم کفایت میکنه. ولی خوب اکثر بچه ها تلویزیون و کارتون رو دوست دارن. من میترسم دخترم وقتی ۳ ساعت نشست کارتون دید،قطعا کلی آسیب میبینه. هم چشمش هم گردنش . از یه جا نشستن چاق بشه و مهمتر از همه وابسته بشه و فردا برای مدرسه رفتنش مشکل پیش بیاد چون وابسته تلویزیون میشه.

حالا موندم چیکار کنم؟