2777
2789
عنوان

بازار بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبورباش.من35م ازش دارم وخیلی راضیم.الان30ت دیگه هم میخوام چکاپا بخرم.درسته چندروزی روی ضرره ولی درست ...

fm.   CB NBC ببخشید تو چه مدت سه برابر میشه؟

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
اسی من تازه واردم به سوالم نخندی عرضه اولیه رو اگه یکسال نگه داریم چیکار میشه امکان سود ۱۰۰ درصد یا ...

مال شرکت تازه تاسیس نیست شرکتی هست که تازه وارد بورس شده، سود اصلی عرضه اولیه تو زمان بلند مدت نگه داری هست ور صورت نگه داری یکساله سود چندصد برابری منطقی هست توصیه میشود هرزمان که مقدور سد اضافه کنین 

کد بورسی من چرا نمیاد😭 دقبقا شنبه هفته پیش مدارکو تحویل پیشخوان دادم برا کارگزاری مفید گفتش ۵ روز ...

زنگ بزن کارگزاری پیگیرباش

پیدا کردن نقطه ضعف دیگران کمی هوش میخواهد، اما سوءاستفاده نکردن از آن مقدار زیادی شعور!
این سهامی هست که دولت توش سهم داره و تا زمان عرضه دوم دولت ارزنده هستش

من هرچی تلاش میکنم نمیتونم شستا بگیرم

مال شرکت تازه تاسیس نیست شرکتی هست که تازه وارد بورس شده، سود اصلی عرضه اولیه تو زمان بلند مدت نگه د ...

ممنون گلم

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
۵۰۰ هزار تومن به جز عرضه اولیه متاسفانه الان مفید به خاطر حجم بالای کاربرا خیلی شلوغه🤭🤭🤭 کارگراز ...

وقتی واسه وضعیت نمادی مینویسه مجاز- محفوظ یعنی چی؟

چراهمش میزدحجم رعایت نشده اینوراهنمایی میکنی واینکه باقی مانده زده صفر

امروز شستا ۳۷۰ میلیون صف خرید بود با این حجم خرید سخت بود ولی با فرمایش شما که حجم صفر هست خرید نشده

اگه سفارشتون بالای ۱۰۰ هزار عدد باشه خطا میده 

چراهمش میزدحجم رعایت نشده اینوراهنمایی میکنی واینکه باقی مانده زده صفر

سفارش دستی یعنی چی؟

امروز شستا ۳۷۰ میلیون صف خرید بود با این حجم خرید سخت بود ولی با فرمایش شما که حجم صفر هست خرید نشده ...

توصیه میشه اگه قصد خرید سنگین داین فردا سرخطی صبا از صف خرید بخرین