2777
2789
عنوان

بازار بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 173 پست
کمترین پولی که میشه باهاش سهم خرید چقدره؟بجز ایزی تریدر چی خوبه ؟

۵۰۰ هزار تومن به جز عرضه اولیه

متاسفانه الان مفید به خاطر حجم بالای کاربرا خیلی شلوغه🤭🤭🤭 کارگرازی های خلوت تر هم هست خودم با مفید صبا جهاد و فیروزه اسیا کار میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۰۰ هزار تومن به جز عرضه اولیه متاسفانه الان مفید به خاطر حجم بالای کاربرا خیلی شلوغه🤭🤭🤭 کارگراز ...

عزیزم کارگذاریهای دیگه رو چه جوری باید ثبت نامکرد

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
چطوریه من ک اصلا از بورس چیزی نمی دونم

دوستانی که فرمودن چیزی از بورس بلد نیستن من کلی محتوای آموزشی دارم میتونین تو آپارات ببینین 

در مرحله اول سجام و کارگزاری ثبت نام کنین تا اکانت دار بشین و بتونین سهام خرید و فروش کنین 

ان شالله همه ما خانوما از نظر مالی مستقل بشیم 🤗🤗

این لینک اپارات هست واسه دوستانی که نگران کانال بودن 🙂

https://www.aparat.com/v/YHzdr

سهم خوبی هست ولی با دیده بلند مدت برا نگه داری

سلام من امروزبراشستاهرچی تلاش کردم نشدمیزدحجم رعایت نشده  دگه رفتم سفارش دستی همون لحظه اومدتوپرتفوی لحظه ای حالاخریدشده یانه

اسی من تازه واردم به سوالم نخندی عرضه اولیه رو اگه یکسال نگه داریم چیکار میشه امکان سود ۱۰۰ درصد یا ۲۰۰ درصد داره مگه ماله شرکتی نیست که تازه تاسیس شده پس اول کاره درسته پس اگه نگهش داریم سودمون بیشتر نمیشه یا بهترهبعد یک ماه بفروشیم میشه برام یه توضیح بدی

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده