2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

172 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

میخوام نظرتونو بدونم

خانواده شوهر من خیلی بین شوهرم و برادر شوهرم فرق گذشتن از قدیم تا الان، مثلا موقع عروسی ما گفتن ما طلا نمی خریم و نخریدن، از وسایل جهزیه هم گفتن ما رسم نداریم همرو باید عروس بخره که ما خریدیم، اون موقع شوهرم دانشجو دکترا دانشگاه آزاد بود هر دومون کار میکردیم ولی با شهریش جور نمی شد آخرم مجبور شد سال آخر انصراف بده

چند سال بعد از ما برادر شوهرم ازدواج کرد همه ی اون چیزایی که واسه ندادن از طلا و وسایل خونه به اونا دادن، خونه و ماشین بهش داد( واسه خودش نیست ولی هنوز دستشه) بعد اونم دانشجو بود شهریشو میدادن، خرج زنگیشونم هنوز میدن

حالا این چیزا الان واسم مهم نیست چون شوهرم همه رو واسم جبران کرد

ولی الان از این ناراحتم که همه ی این کارارو دارن درحق بچه هام میکنن، من دو تا بچه دارم همیشه موقع عیدی یا کادو و سوغاتی بچه های منو یکی حساب میکنن، مثلا اگه به اون نوه شون ۱۰۰ عیدی بدن به بچه های من نفری ۵۰ میدن، من به شوهرم گفتم اینبار اگه اینکارو بکنن بهشون میگم دیگه حق ندارین به بچه هام کادو بدین وقتی نمی تونین عدالتو رعایت کنید

شوهرم میگه ول کن ارزش نداره خودم چند برابر برا بچهام میخرم

به نظرتون به روشون بیارم یا بی ارزشه؟

راس میگه ول کن زوری نیس که

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حسودی هم میکنم، وقتی اینهمه فرق میزارن

بزارن 

هیچ وقت نزار بفهمن حسودی میکنی چون مسخرت میکنن

الان بین من و جاری هامم فرقه ولی من اصلا اهمیت نمیدم چپن اهمیت بدی نشون میده سوختی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
بله حسودی هم میکنم، وقتی اینهمه فرق میزارن

حق باخودته ولی سعی کن رک برگردی بگی و باخودخوری نارضایتی نشون ندی چون برای سلامتیت بده

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
حسودی نمیکنه درست میگه نباید بین بچه فرق بزارن

فرق رو که اکثرا میزارن

ولی کاری نمیشه کرد باید نشون داد اصلا مهم نیست 

من با پوست و استخونم درکت میکنم

واسه من کوفتم نخریدن اما واسه برادرشوهرم جونشونو دارن میدن

منکه راضی نیستم ازشون

بارها هم من هم شوهرم به روشون اوردیم 

نمیتونین بگین حسودیه یا مگه زوریه

پدر مادر نباید بین بچه هاشون فرق بزارن

وطیفشون در قبال همه ی بچه هاشون یکیه

منم باهزار امید ازدواج کردم ولی دریغ از یه خریده عروسی واسه من

درصورتی که واسه جاریم همه چیز خریدن

🍁
حق باخودته ولی سعی کن رک برگردی بگی و باخودخوری نارضایتی نشون ندی چون برای سلامتیت بده

من یه عمر به خاطر اینکاراشون ناراحت بودم ولی هیچوقت چیزی نگفتم ولی دوست ندارم این کارو با بچه هام بکنن، الان کوچیکن نمفهمن ولی بزرگ بشن کاملا حس میکنن

من یه عمر به خاطر اینکاراشون ناراحت بودم ولی هیچوقت چیزی نگفتم ولی دوست ندارم این کارو با بچه هام بک ...

سعی کن به بچهات یچیزایی یاد بدی مثلا تفاوتشون با بچه هایی دیگه ای که بیشتر براشون مایه میزارن بزار به زبون بیارن

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻

حالا جی

شکرش هت که خانواده شوهرت پیش شوهرت این کارا رو میکنن خانواده شوهر من که جلو روش قربون صدقش میرن پشت سر شوهرم  هم به من هم به بچه هام  بی احترامی میکنن حتی ی بار مادر گفت الهی... بمیره همه راحت شن شوهرمو گفت خاک تو سرش مثلا مادره

وقتی مهمه چرا باید نشون داد که مهم نیست؟؟؟ 

فکر میکنی مطرح کنی اصلاح میکنن؟

نه عزیزم میگن چقذر حسوده داره میسوزه ..نقطه ضعف هم دادی

تازه خوشحالم میشن تونستن اذیتت کنن

فکر میکنی مطرح کنی اصلاح میکنن؟ نه عزیزم میگن چقذر حسوده داره میسوزه ..نقطه ضعف هم دادی تازه خوشحا ...

من فکر میکنم اگه از حقه بچه هام دفاع کنم نشونه ی حسادت نیست