2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست
من با پوست و استخونم درکت میکنم واسه من کوفتم نخریدن اما واسه برادرشوهرم جونشونو دارن میدن منکه را ...

معمولا اینجورین، واسه پسر اول هیچکاری نمیکنن بعد که دیدن چه گندی زدن میان واسه پسر بعدی جبران میکنن که همینم باعثه ناراحتی میشه

من فکر میکنم اگه از حقه بچه هام دفاع کنم نشونه ی حسادت نیست

اگه فکر میکنی با حرف تو اصلاح میکنن خودشونو بگو 

و من فکر نمیکنم فامیل شوهر توجهی به حرف عروس کنن

تازه به گوش جاریتم میرسه

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادرشوهره من رسما میگه من این پسرمو خیلی دوس دارم چقدر وقیحه

مادر شوهر من هیچی طلا واسم نخرید، پاگشا هم یه قابلمه بهم داد، واسه عروس بعدی خونه فروختن همه مناسبتا بهش طلا دادن

من عروس اخری بودم موقع عروسی من گوسفند گشتن واسه اوم جاریم نکشته بودن بعد جاریم گله به خواهرشوهرم ک ...

میدونی دلیلش چیه، اینکه به خاطر اشتباهاتشون رابطه شون با عروس اول بهم خورده و میدونن دیگه نمی تونن جبران کنن، بعد میان واسه عروس آخری سنگ تمام میزارن که اون عروسو با خودشون متحد کنن