2777
2789
عنوان

بیایید گل خواستگاریم رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من بع دوست پسرم ازدواج کردم الان ۱۲ ساله یکبار از مادر و پدرش حرف نامربوط نشنیدم جز احترام کردن ...

فکر کنم فقط بخت من بدبخت اینطور بوده؟😔

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)
خوشگله .مبارک باشه عزیزم ان شاالله  خوشبخت بشی  ازصمیم قلب بهت تبریک  میگم برا منم دع ...

چشم بخدا خیلی برای کسایی که تو وضعیت من بودن و خسته شدن دعا کردم

میدونم چه حالیه

ولی ببین برای من تو یه هفته جور شد!

خدا میدونه هفته پیش این موقع نمیدونستم که میان خواستگاری

شاید ....اخه من تو همین سایت دیدم بعضیا میگند چون با شوهرمون دوست بودیم شوهره شک داره میگه فردام میر ...

اگه اینجوری باشه مام باید ب شوهراشون شک کنیم چون اونام با ما دوست بودن. 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چشم بخدا خیلی برای کسایی که تو وضعیت من بودن و خسته شدن دعا کردم میدونم چه حالیه ولی ببین برای من ...

تو یک هفته جور شد یعنی قبلا قصدش ازدواج نبود؟ یک هفته ای شد؟ 

📚🎹🎨
تو یک هفته جور شد یعنی قبلا قصدش ازدواج نبود؟ یک هفته ای شد؟ 

چرا بود ولی هی فس فس میکرد تازه نظر خودش بعد از محرم بود که بیان

حتی ما دو بار دو ماهه باهم قهر کرده بودیم پارسال کلی کلنجار بینمون بود

الان باورم نمیشه که اومدن و رفتن

چشم بخدا خیلی برای کسایی که تو وضعیت من بودن و خسته شدن دعا کردم میدونم چه حالیه ولی ببین برای من ...

فداتشم عزیز دلم .من مشکل خیلی بزرگی دارم،دوس پسرم داداش بزرگش  زن وبچه داشت از طریق یه آشنا پیغام میفرستاد باهاش دوست بشم من نمیدونستم متاهله و میخاد زنشو طلاق بده ۱۰ سال تمام پیغام میفرستاد من  میخوامت منم فقط جواب نه میدادم.خیلی اتفاقی با داداش کوچیکش که الان ۴ساله باهمیم آشنا شدم  خیلی همو دوس داریم ،داداش بزرگش وقتی فهمید خون به پا کرد  منو کرد  هرزه  .خیلی حرف پشت سرم انداخت که مارو جدا کنه،منم خیلی ناراحت بودم جریان اینکه داداشش  ۱۰ ساله پیشنهاد  میده رو به دوس پسرم گفتم که حداقل حقیقت رو بدونه وخودم تبرعه  شم .حالا داداشش شده مخالف ازدواجمون  مادر  و  خواهراشم  مخالف هستن فکر میکنن من دختر  هرزه ای  هستم .این کل ماجراست عزیزم برا همین میگم  هیچ امیدی  ندارم ،دوس پسرمم  میگه  اگه این حرف و حدیثا  پشت  سرمون  نبود  خیلی زودتر ازدواج کرده بودیم  . منتظر  یه  معجزه  هستم فقط  چون میدونم  نمیشه خانوادش رو داداشش رو  کنار بزاره  بلاخره رومون به هم میوفته  ۴ ساله منتظرم  منتظر یه معجزه  

دسمال  من  زیر   درخت  آلبالو  گم  شده . . .