2777
2789

سلام.من یه پسر سه ساله دارم همش میترسم کمبود ویتامین داشته باشه چون من هیچ مکملی بهش نمیدم شماها به بچه هاتون چی میدین؟قد و وزن اش نرماله و سالمه خدا رو شکر

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم دوسال و نیمه است هفته پیش آز داد همه چیش عالی بود خداروشکر مشکل نداش قد و وزنشم خوبه  ...

چند گرفتی اش؟ آزادم میدن

دو تا تار موی سفید دیدم تو موهاش البته من خودم ارثی موی سفید دارم ممکنه به پسرمم رسیده باشه وراثتی.اما همین بیشتر منو به فکر برد که جلوی سفیدی بیشترو بگیرم مبادا کمبود ویتامین داشته باشه

من ویتامین نمیدم سعی میکنم چیزای مقوی بدم

مثل اجیل و میوه و لبنیات و اینا

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من ویتامین نمیدم سعی میکنم چیزای مقوی بدم مثل اجیل و میوه و لبنیات و اینا

منم این چیزا رو میدم بجز شیر که اونو فقط مزه دارشو میخوره ولی شیر ساده نمی خوره

کلا آزاده من 80 گرفتم (دکتر تو دفترچه نوشت ولی دارو تقویتی آزاد حساب میشه)

نینااااا پست اخرو ببین لطفا

ببین بنظرم شما همینو بگیر هم مولتیه هم زینک پلاس ولی از داروخانه بگیر

سفارش دادم.   سایته معتبره 

ممنونم از راهنماییت