2777
2789
عنوان

لاغری !!

140 بازدید | 24 پست

سلام 

بپه ها من از برنامه کرفس کالری شماری استفاده میکنم 

کالری دریافتیم برای لاغری چ قد باید باشه هر روز؟ 

کسایی ک رژیم‌میگرن میتونن کمک کنن؟ 

من امروز صبحونه 

۲۵عدد بادوم‌زمینی 

۴ کف دست نون 

۴ عدد گردو 

با ی کم‌پنیر حالا گرم دقیق نمیدونم

کالری اینا ۴۱۶ شد 

رقم و دیدم افسرده شدم 😂

ب نظرتون درسته ؟ 

البته ی لیوان هم دمنوش زیره خوردم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

25 عدد بادام 4 عدد گردوووو؟؟؟ چخبره .. اندازه کل روزت بادام خوردی.. گردوهم باید یدونه باشه

از گشنگی میمیرم‌ک 😂

دستت درد نکنه اخ با پنیر نمیشه ی دونه گردو خورد 😂

الان دستم اومد چ جوری بخورم فدات 

25 عدد بادام 4 عدد گردوووو؟؟؟ چخبره .. اندازه کل روزت بادام خوردی.. گردوهم باید یدونه باشه

صبحونه رو همیشه مفصل میخورم ولی ناهار با شام و خیلی کم ناهار ک تغریبا هیچی نمیخورم میان وعده همون‌میوه میخورم شام یا خیلییی کم‌یا خابیدنی ی لیوان شیر 

از گشنگی میمیرم‌ک 😂 دستت درد نکنه اخ با پنیر نمیشه ی دونه گردو خورد 😂 الان دستم اومد چ جوری بخور ...

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

بستگی به وزن و قدت داره دیگه تو همون برنامه میتونی مشخص کنی البته من خودم درحال رژیمم ولی کالری شماری نمیکنم فقط حذف هله هوله و برنج و نان وفست فود

روزانه اندازه یک کف دست نون سنگک میخورم

از24خرداد شروع کردم از95شدم87تا امروز

گران باش بانو...
بستگی به وزن و قدت داره دیگه تو همون برنامه میتونی مشخص کنی البته من خودم درحال رژیمم ولی کالری شمار ...

فدات شم نسبت ب قدم ک‌میگ‌باید چن کیلو هم اضافه کنم 

منم ی جدت ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۴۸ کیلو ولی الان باز شدم ۵۰

بعد زایمانم یکم شکمم شل شده حالت اویزونی پیدا کرده جون میکنم ک برگرده ب حالت قبل خیلی هم ورزش میکنم خدارو شکر تاثیر داشته 

منم قندو تنقلات و برنج حذف کردم میخام یک‌ماهه برگردم رو ۴۸ 

فدات شم نسبت ب قدم ک‌میگ‌باید چن کیلو هم اضافه کنم  منم ی جدت ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۴۸ کیلو ولی ...

خب عزیزم شماخیلی اضافه وزن نداری شایداصلأنداشته باشی باهمون ورزش واینا موفق میشی من اضافه وزنم بالای25کیلوس

گران باش بانو...
خب عزیزم شماخیلی اضافه وزن نداری شایداصلأنداشته باشی باهمون ورزش واینا موفق میشی من اضافه وزنم بالای ...

ن اضافه وزن زیاد ندارم‌مشکلی ک دارم همین اویزون بودن شکممه بعد زایمانم اینجوری شد و این ک ژنتیکی رونام تپله لاغر هم‌نمیشه 

خب عزیزم شماخیلی اضافه وزن نداری شایداصلأنداشته باشی باهمون ورزش واینا موفق میشی من اضافه وزنم بالای ...

انقد ورزش کردم الان نزدیک ۸ ماهی میشه عین مردا هم کول در اوردم ۴ شونه شدم 😂

ولی رونا اب نمیشه با شکمم ک‌میخام تخت تخت شه البته زیره خوردنی تخت میشه ولی زیره هم خیلی لاغرم میکنه

فدات شم نسبت ب قدم ک‌میگ‌باید چن کیلو هم اضافه کنم  منم ی جدت ۱۰ کیلو کم کردم شدم ۴۸ کیلو ولی ...

عزیزم شما نباید رژیم بگیری اخه اضافه وزنی نداری شما شکمتو باید با ورزش کوچیک کنی وقتی رژیم بگیری کل بدنت لاغر میشه نه فقط شکمت.اونوقت صورتتم لاغر میشه و چهره ت زیباییشو از دست میده...شنا و دراز نشست انجام بده دراز بکش پاهاتو نوبتی تو شکمت جمع کن..خلاصه هرچی ک فک میکنی ب شکمت فشار میاره.. از روزی ده دقیقه ورزش شروع کن کم کم روزی 5 دقیقه اضافه کن تا روزی نیم ساعت 45 دقیقه.. غذاتم معمولی مثل قبل بخور.. وقتی فقط شکمت لاغره باید باورزش کمش کنی نه چیز دیگه ای عزیزم

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
عزیزم شما نباید رژیم بگیری اخه اضافه وزنی نداری شما شکمتو باید با ورزش کوچیک کنی وقتی رژیم بگیری کل ...

وقتی فقط شکمت چاقه منظورم بود   

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
انقد ورزش کردم الان نزدیک ۸ ماهی میشه عین مردا هم کول در اوردم ۴ شونه شدم 😂 ولی رونا اب نمیشه با ش ...

ورزشهایی ک به شکم فشار میارن انجام بده ..

عزیزم شما نباید رژیم بگیری اخه اضافه وزنی نداری شما شکمتو باید با ورزش کوچیک کنی وقتی رژیم بگیری کل ...

فدات شم میدونم ولی الان ۸ ماهه ک با وزنه سنگین ورزش میکنم 

رژیم سخت هم‌نمیگیرم فقط رعایت میکنم مثل برنج و قند 

درسته صورتم خیلی لاغر میشه ولی شکمم نمیدونم تز چیه ک تخت نمیشه انقد ورزش کردم هم پاهام خیلی سفت شده هم پشت گردن و قسمت سینه و بازوم عین مردا شده فقط شکمم سفت نمیشه