2777
2789
عنوان

لاغری !!

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
فدات شم میدونم ولی الان ۸ ماهه ک با وزنه سنگین ورزش میکنم  رژیم سخت هم‌نمیگیرم فقط رعایت میکنم ...

خب اخه اشتباه زدی دیگه عزیزم. شما شکمت چاقه ورزش دیگه ای انجام دادی ک اصن ربطی ب شکم نداشته...

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات شم میدونم ولی الان ۸ ماهه ک با وزنه سنگین ورزش میکنم  رژیم سخت هم‌نمیگیرم فقط رعایت میکنم ...

خوشبحالت  واقعا افرین به اراده ت..من 15 کیلو اضافه وزن دارم اصلا اراده ندارم رژیم بگیرمو ورزش کنم ولی تادلت بخاداطلاعات راجب لاغری دارم ک حوصله ندارم هیچکدوموعملی کنم   

شکوفه هستم متولد79.کاربری مال دوستم بوده که بمن تعلق گرفته در حال حاضر..یا علی مدد  
خوشبحالت  واقعا افرین به اراده ت..من 15 کیلو اضافه وزن دارم اصلا اراده ندارم رژیم بگیرمو ورزش ک ...

زیره عالیه خیلی خوبه واس لاغری من زیاد خوردم ولی بچه ها میگفتن نازای میارو پوست و چروک میکنه ....

من هیچ کدوم و ندیدم 

تو نت بزن ورزش واسه لاغری شکم بینم چی برات میاره

داس شکم 

روزی ۳ تا ست ۳۰تایی دراز نشست میرم با وزنه 

با س تا ست پیلاتس و پلانک دوچرخه ی روسی و کوهنوردی ۳۰ تایی 

۳ تا ست ۱۵ تاای هم شنا میرفتم 

ستا ست ۲۰ تاای اسکوات سنگین 

اینا اکثر ورزشهاییه ک هر روز انجام میدم 

با رقص

داس شکم  روزی ۳ تا ست ۳۰تایی دراز نشست میرم با وزنه  با س تا ست پیلاتس و پلانک دوچرخه ی ...

دیگه ازین ب بعد فقط ورزش شکم انجام بده 

انقد ورزش کردم الان نزدیک ۸ ماهی میشه عین مردا هم کول در اوردم ۴ شونه شدم 😂 ولی رونا اب نمیشه با ش ...

سلام عزیزم شما زیره را چطور میخوریددم میکنید یا با اب میخورید ممنون میشم جواب بدین

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
سلام عزیزم شما زیره را چطور میخوریددم میکنید یا با اب میخورید ممنون میشم جواب بدین

سلام 

من شب خیس میکنم 

صب ناشتا ۱۹ مین میزارم‌میجوشه بعد ابشو میخورم 

2790
2778
2791
2779
2792