2777
2789

سلام با آرزوی تندرستی همه.کسی هست که خودش یا اطرافیانش مبتلا به اگزما بوده باشن و بهبود پیدا کرده باشن؟اگه بهبود پیدا کردن چطوری ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگزماخوب شدنی نیست همیشه بایدرعایتش کنی منم دستهام هست مرتب مرطوب کننده کیووی میزنم اشپزی وظرف هم دستکش اگهوحس کنم بین انگشتام خارش داره قبل خواب پمادبتامتازون میزنم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

من دستام دارن شدید هم هست ولی با کرم کنترولش می کنم به هیچ وضع نمی تون ازمایع دستشویی مایع ظرف شویی کلن مواد شیمیایی استفاده کنم حتی توی این اوضاع الکل هم نمی تونم بزنم به دستام کلن  اذیتم اگه دربیان دستام به شدت می سوزن ترک می زنن درحد خون اومدن ولی خوب رعایت می کنم زیردستکش ظرف شوییم هم یه جفت نخی می پوشم امیدوارم هیچ کس به اگزما مبتلا نشه خیلی بده  

هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

من تابستونا بعضی وقتا مچ پاهام می زنه یه بار رفتم پزشک متخصص پوست یه کرم دست ساز داد تا یه سال تیرش کرد😒😐 دیگه دکتر نرفتم اگه بزنه نهایتا یکی دو بار بتامتازون می زنم خوب میشه

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) سه صلوات بفرستید. 

سلام منم دارم. با کرم، دستکش کنترل میکنم. قبلا هم دارو استفاده میکردم. 

دکتر بهم گفت با استرس و کاهش سیستم ایمنی بدن تشدید میشه. سعی کن سیستم ایمنی بدنت رو تقویت کنی آب به اندازه بخوری ....، به خاک حساسیت داری موقع گردگیری حتما  دستکش داشته باشی حتی به سیب زمینی که معمولاخاک زیادی داره نباید دست بزنم.غذاهای سرخ کردنی ترجیحا حذف بشه ولی من کم میخورم. بادمجون مطلقا ممنوع و .... 

با رعایت این موارد خیلی خیلی بهتر شدم. 

من با پماد تریا مسینولون خوب میشم شب بزنم صبح خوب شده عالیه کلی هم دوا درمون کرده بودم این پمادو بیمارستان پوست و مو رازی بهم داد

تا تاریخ۱۳۹۹/۹/۹ برام دعا کنین انشاءالله مادربشم😁
اگزماخوب شدنی نیست همیشه بایدرعایتش کنی منم دستهام هست مرتب مرطوب کننده کیووی میزنم اشپزی وظرف هم دس ...

ماله من توی سرمه لای موهام خیلی سخته به سرم بزنم پماد و قطره

من دستام دارن شدید هم هست ولی با کرم کنترولش می کنم به هیچ وضع نمی تون ازمایع دستشویی مایع ظرف شویی ...

اره واقعا خیلی بده و بدتر اینکه ارثیه و نسل بعدمون و فرزندانمون هم امکان ابتلاشو دارن