2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذاتشونه عزيزم

بايد زن تو دعوا سكوت كنه تا حرمت هانشكنه

مرد كه اروم شد منطقي گلايشو بكنه و كامل حرفشو بزنه ولي در ارامش

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑

دو روزه با شوهرم دعوا و جر وبحث داریم

پریشب رفتم تو اتاق و در رو قفل کردم هر چی به دهانش رسید از توهین و بخصوص تحقیر گفت 

اینقدر برام غیر منتظره بود که نتونستم جوابشو بدم فقط گریه میکردم

همه مردام اینطوری نیستن

من زن بد دهنم دیدم خالم موقع دوا هر چی از دهنش بیاد به شوهر بیچارش میگه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

تقصیر زناست از بس مردا هر کار کردن کوتاه اومدن و بخشیدن اونا هم پررو شدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

دیشب دوباره همینطوری شروع کرد اصلا باورم نمیشد

می گفت بخدا قسم اصلا نمیخوامت

اون سه روزی که مریض بودی دعا میکردم کرونا باشه

اینبار تحمل نکردم و از پشت در هر چی گفت بدتر جواب دادم

بعد از اینکه خوب به هم توهین کردیم اومد گفت به خاطر حرفام معذرت میخوام

ذاتشونه عزيزم بايد زن تو دعوا سكوت كنه تا حرمت هانشكنه مرد كه اروم شد منطقي گلايشو بكنه و كامل حرف ...

آخه شبی که جواب ندادم پروتر شد شبی ک من بدتر جواب دادم آخرش عذرخواهی کرد

میدونم زندگی مشترک همش این چیزا نیستو لحظه های خوبم داره ولی این حرفا رو میشنوم اصلا اصلا دلم نمیخا ...

خیلی عجیبن

همیش به من ابراز علاقه شدید میکنه ولی دیشب میگفت من از اولشم ازت متنفر بودم