2777
2789
عنوان

خانما جون عزیزاتون بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
نخیرروانشناسامیگن هرکس حرف ازخودکشی زد مسخرش نکنید دوست دخترعمم دوست پسرش بهش گغته بودگمشو اززندگیم. ...

ببخشید پسرهمسایمون13 ساله بود

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بدبختی تقصیردختره بوده .ببین روی روحیش تاثیرگذاشته مریضی روحی خیلی بده آدم خیلی فشاربهش میاد ببرش ...

بخدا بهش گفتم قسمش دادم گفتمش داداشمی به جز تو کسی ندارم من تورو جا داداشم گذاشتم گفتم اون مرده لااقل خدا تورو واسه من فرستاده...میگمش بیا روانشناس قبول نمیکنه به هیچ وجه .ظاهرش خیلی شاده هی بهم میگه خیلی سخته ناراحت باشی و خوشحال جلوه بدی خودتو میگمش دکتر میگه نه قسمش میدم بیا ببرمت میگه نه بخدا دارم میمیرم اگه چیزیش بشه اگه بلایی سر خودش بیاره هم من هم شوهرم نابود میشیم ...

شایدم برای جلب توجه شما اینجوری میگه  کمبود توجه و محبت داره و چون شما بهش توجه می کنی اینجوری ...

به اینم فکر کردم ولی خیلی جدیه خیلی ...میگم بهش توجه نکنیم شاید بهتر بشه درموردش حرف نزنه ولی میترسم اینجوری بدتر بریزه تو خودش ...رفتارش مث دیوونه هاس تو اوج خنده یهو بغضش میگیره 

کسی براش دعانگرفته بریدحسابشو یه دعانویس دراره

نمیدونم امکانم داره ..شاید اون دختره نمیدونم...به دعا خیلی اعتقاد دارم هرکی گرفته واسه کسی اون شخص بدبخت شده

نمیکشه پسر دایی منم ۱۵ سالشه یه ماه زندگیو ا من گرفت ک میخام خودمو بکشم و با من درد و دل میکرد هرچی ...

اینم چندین ماهه میگه اینکارو میکنم و نکرده خدا کنه دلیلش جلب توجه باشه فقط خداکنه یکم بزرگتر بشه یادش بره 😭😭😭😭

اب زمزم از کجا گیر بیارم الان که کسی نمیره دیگه مکه که بگم برام بیاره😭😭😭

ارتباطشو با خدا نزدیک کنه خوب میشه عزیزم،

به نیت سلامتی آقا امام زمان صدقه یا کمکی کن به نیازمند.

ان شاءالله شفا پیدا میکنن عزیزم.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻     

من فقط یه چیزو میدونم اونی که هی میگه خودکشی میکنم خیچوقت خودکشی نمیکنه اما اونی که نمیگه و فقط میشکنه از همه احتمال خودکشیش بیشتره

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘