2777
2789
عنوان

خانما جون عزیزاتون بیاین😭😭😭

233 بازدید | 41 پست

خانما من یه داداش داشتم کوچیکتر خودم  که وقتی ۱۴ سالم بوده اونو از دست دادم بخاطر مشکل قلبی که داشت..بزرگ شدم ازدواج کردم شوهرم دقیقا یه برادر داره همسن اون داداشم که مرده بود حتی تو یه روز بدنیا اومدن اونموقع که با شوهرم اشنا شدم گفتم معجزه شده گفتم انگاری خدا اینو بهم داده که داداشم باشه که جای اونو پر کنه همش خداروشکر میکردم گذشت و گذشت برادر شوهرم باهام خیلی صمیمی شد جوری که باهام دردو دل میکرد فهمیدم که خیلی غصه داره نا امیده از روزی که درد و دلاش شروع شده همش میگه میخوام خودمو بکشم میگمش نکن بخاطر من بخاطر داداشت گوش نمیده تو صورتم میخنده و میگه میخوام خودمو بکشم خیلی جدیه خیلی حتی مثلا منو میبینه درحال خندیدن و خاطرات خوب تعریف کردن یهو بغضش میگیره میگمش چی شده میخنده میگه هیچی به مردنم فکر کردم ...من نمیدونم چیکارش کنم روانیه😭😭😭😭مشکل روحی داره به شوهرم گفتم شوهرم میگه باید مواظبش باشی میگه منم واین برادر نباید چیزیش بشه من نابود میشم ... به مادر  شوهرم میگه جلو منم بعضی وقتا از این حرفا میزنه البته به اون خیلی کم میگه..با روانشناس های زیادی حرف زدم نمیدونم چه مشکلی داره میگن باید بیاریش قبول نمیکنه میگه من مریض نیستم فقط خستم امشب گفتمش چرا زندگی جدیدی رو شروع نمیکنی گفت زندگی جدیدو‌اون دنیا شروع میکنم 😭😭😭خیلی خستم میترسم میترسم اونم مث داداشم بره تنهام بزاره میترسم بره و زندگی منو شوهرم نابود بشه همش قران میخونم دعا میکنم دیگه از زندگی خسته شدم نمیخوام سر اینم بلایی بیاد ...تو رو خدا اگه راهی دارید بگید چیکار کنم دکتری دارویی روانشناسی روانپزشکی جادویی دعایی چیزی😭😭😭😭 خودش میگه دلیلش بخاطر شکست عشقی مسخره ایه که تو ۱۵ سالگی واسش افتاده😭😭😭

ببخشيد اين حرفو ميزنم

ولي حواست باشه عاشقت نشه تو اين وضعيت!!چون الان حساسه!هرچيزي ممكنه تو اين دوران حساسش و خيليم تنهاست

چن سالشه؟؟؟چرا افسردست تا اين حد؟؟؟

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بره مشاوره.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

زیاد بهش توجه نکنید از توجه زیاد اینجوری بهت میگه 

بعصیا شکست که میخورن دوست دارن همه براشون دل بسوزنن این هم دقیقا همینجوری میخواد ثابت کنه بدبخترین ادم روی زمین و ازاین بایت دلش خنک میشه شمااینقدر دلت میسوزه 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
چون جون قسم خورد هیچ راهنمایی نمیکنم بی فرهنگ  جون قسم میخوره زوره

منم نمیدونم چرا جدیدا همش به خدا و جون کسی قسم میدن که بیاین تاپیک من!

خب ما توی سایت هستیم که بریم توی تاپیکها دیگه  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

دردعاشقی ازهمه بدتره بخدا روحو روانتو بهم میریزه تقصیری نداره بهش بگو دخترکیه اگه هستش برو بهش بگو خدایااین جووناچرابدبختن منم مث ایشونم اماخودم خیلی خودمو کمک دادم رفتم روانپزشک دارو داده میخورم آرومترم 

افسردگی داره، باید تحت درمان قرار بگیره. چاره دیگه ای نیست. کسی که به خودکشی فکر میکنه رو نباید تنها گذاشت و رها کرد. به دادش برسید

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔

باهاش درباره اون دختر حرف بزنید

حرف که زد اگه امکان داره دختره رو براش بیارید 

خیلی مراقبش باشید 

پسر دایی دوست من پارسال با مادرش رفتن خرید 

دم در به مامانش میگه توبره من میام

مامان میره بالا صدا میشنوه ،پسره خودشو پرت کرد پایین

البته خداروشکر زنده موند