2777
2789
عنوان

خانما جون عزیزاتون بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور راضیش کنم 😭😭😭

مادر یا پدر نداره؟

نهایتا برادرش دیگه

به شما ارتباطی نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نمیکشه پسر دایی منم ۱۵ سالشه یه ماه زندگیو ا من گرفت ک میخام خودمو بکشم و با من درد و دل میکرد هرچی نصیحت کردم بی فایدههههههه اخرش گفتم ب درک برو هر غلطی دلت میخاد بکن وقتی ب حرفا من گوش نمیدی چرا میای بمن میگی 

)داییم فوت شده و میگفت منو پهلو بابام خاک کنین و از این طریق منو عذاب میداد چون یادگار اون مرحومه خیلی عزیزه برامون ) 

الان یه ماهه گذشته هیچکارم نکرد 😐😐😐 کلا اقتضای سنشون هست اما ببرید پیش روانشناس نترس مگ مرگ الکیه جون ادم انقد عزیزه

روانشناس و دارو درمانی با یک روانشناس خبره صحبت کنی راهنماییت می کنه دارو میده که تو غذاش بریزید که آروم میشه و میشه یواش یواش ببرینش پیش روانشناس و اونجا صحبت می کنه و دارو می گیره دوباره

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
دردعاشقی ازهمه بدتره بخدا روحو روانتو بهم میریزه تقصیری نداره بهش بگو دخترکیه اگه هستش برو بهش بگو خ ...

دختره دختر خالشه ...مثل اینکه برادر شوهرم دوسش داشته بهش گفته دوست دارم بعد اون رفته با یه پسر دیگه دوست شده و یه راضی از برادر شوهرم میدونسته رفته به پسره گفته ...الان مجرده دختر خالش ولی برادر شوهرم میگه نمیخوامش میگه بهم خیانت کرده من حتی اگه بیادم نمیخوامش

روانشناس و دارو درمانی با یک روانشناس خبره صحبت کنی راهنماییت می کنه دارو میده که تو غذاش بریزید که ...

اصلا راه نمیاد که ببریمش پیش روانشناس نمیدونم چجوری راضیش کنیم

دختره دختر خالشه ...مثل اینکه برادر شوهرم دوسش داشته بهش گفته دوست دارم بعد اون رفته با یه پسر دیگه ...

ای بدبختی تقصیردختره بوده .ببین روی روحیش تاثیرگذاشته مریضی روحی خیلی بده آدم خیلی فشاربهش میاد ببرش روانپزشک خوبی مدتی دارو بهش میده بی خیال میشع

زیاد بهش توجه نکنید از توجه زیاد اینجوری بهت میگه  بعصیا شکست که میخورن دوست دارن همه براشون د ...

بعضی وقتا به خودم میگم خوبه بهش محل نزاریم صحبت نکنیم ممکنه اگه باهاش صحبت نکنیم اون چیزی نگه .از یه طرفم میگم ممکنه تنهایی بیشتر بهش فشار بیاره بزار لااقل با ما درد و دل کنه ..نمیدونم شایدم دنبال توجه ...

اصلا راه نمیاد که ببریمش پیش روانشناس نمیدونم چجوری راضیش کنیم

نیاز نیست راضیش کنی برو شرایطش رو بگو خودش دارو میده 

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
خیلی از نوجوونا بعداز یه عشق بچگونه همش از خودکشی حرف میزنن دلیلشم فقط و فقط جلب توجهه دیدم که میگم

نخیرروانشناسامیگن هرکس حرف ازخودکشی زد مسخرش نکنید دوست دخترعمم دوست پسرش بهش گغته بودگمشو اززندگیم. خودکشی کرده بود 15 ساله بود ی پسرهمسایه داشیم 23 ساله اوتم گفته بودعاشق شدم محلش نذاشته بودن. بچه های الان خیلی تباهن واقعا

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
بعضی وقتا به خودم میگم خوبه بهش محل نزاریم صحبت نکنیم ممکنه اگه باهاش صحبت نکنیم اون چیزی نگه .از یه ...

نه اصلا اینجوری نیست نگران نباش دنبال توجه فقط 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤