2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا پس چی بگیرم اخه منطقه ما تلفن نداره مجبورم 😢

ماهم تلفن نداریم مجبور شدیم گرفتیم در روز قطع و وصل باید خاموش کنم 1ساعتی دوباره روشن کنیم زنگ میزنیم هفته ای یبار به شرکتش دوباره یروز خوبه بد میشه کلافمون کرده 

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

کلا سه تا انتخاب داری، یا adsl بگیری یا tdlte یا اینترنت موبایل. adsl نسبت به بقیه ارزون تره و یه سرعت متوسطی میده ولی اگر کابلت مشکل داشته باشه نمیتونی بگیری که باید بری سراغ tdlte یا موبایل که موبایل خیلی گرونه قیمتاش و برای مصرف بالا نمیرزه. میمونه tdlte که چند تا شرکت هست که همشون یا از ایرانسل می‌گیرن یا مبین نت. قیمتاشون یه چیزی بین adsl و اینترنت همراهه و برای مصرف بالا خوبه. من خودم مبین نت دارم تا ۵ سال به هردلیلی مشکلی باشه مودم رو پس میگیرن پولشو میدن. اول کارم میان برات تو خونه تست میکنن اگه سرعت خوبه باشه نصب میکنن و پول میگیرن. اینم بگم هم ایرانسل هم مبین نت برای هرکسی یه جوره خیلی به اونجایی که هستی بستگی داره چجوری آنتن بده و سرعتش چجوری باشه. من از هر دوش هم آدم راضی دیدم، هم ناراضی.

کلا سه تا انتخاب داری، یا adsl بگیری یا tdlte یا اینترنت موبایل. adsl نسبت به بقیه ارزون تره و یه سر ...

اها انتن ایرانسل ک خوبه اینجا دیگ مودم رو نمیدونم

ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی⁦💜

بچه ها به نظر من از همون نت خط استفاده کنید بهتره انقدرررر سرعتش پایینه که یاد دایل آپای قدیم افتادم

یه چیزیم حواستون باشه نصاب که میاد نصب کنه گولتون میزنه که سرویس ۳۶۰ براتون فعال کنه و میگه فقط ۶۰تومن‌هزینه اولیه داره و نمیگه که بعضی از طرح ها که دقیقا به صرفه هست رو سرویس ۳۶۰ نداره من بعد از ده بار ز زدن و زمانی که خواستم از مراجع قانونی پیگیری کنم تازه به زور سرویسمو معمولی کردن سرویس ۳۶۰ًبرای مناطقیه که خارج از محدوده پوششدهیشون هست به هیچ وجه گول نخورید

نوسان سرعت خیلی زیاد ،بالای ۱۰ بار به اپراتورها زنگ زدم فقط یه تست سرعت میگیرن و جالبیش اینه که فقط توی سایت تست سرعت، سرعتش خوبه، بقیه سایتا میمیره، ۴۵۰۰ پول مودم و اینترنت دادم الان اکثرا مجبورم به همراه اول گوشیم وصل بشم