2777
2789
عنوان

جهان موازی چیه میشه یکی بگه ساده

284 بازدید | 12 پست

جهان موازی 

هرچی اطلاعات دارید بگید ممنون 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگین دیگهه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ممکنه همین الان که ما داریم یه کاری میکنیم یه فردی که خیلی شبیه ماست تو یه سیاره ای که خیلی شبیه زمینه دقیقا همینکارو انجام بدهــ

بصورت همزمان دو جهان وجود داشته باشن

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  

در حد شما میدونم

که انیشتین نظریشو داده

و دقیقا همین زمین با همین ادما ولی با شخصیت و سرنوشت متفاوت وجود دارن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
در حد شما میدونم که انیشتین نظریشو داده و دقیقا همین زمین با همین ادما ولی با شخصیت و سرنوشت متفاو ...

شرایط،کوانتومیشونم باهم متفاوته مثلا سرعت نور یا پیر،شدن افراد

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
ممکنه همین الان که ما داریم یه کاری میکنیم یه فردی که خیلی شبیه ماست تو یه سیاره ای که خیلی شبیه زمی ...

نه😳

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

تاپیکش چرا ترکید ,جلوتر یکی همینو زده بود

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
در حد شما میدونم که انیشتین نظریشو داده و دقیقا همین زمین با همین ادما ولی با شخصیت و سرنوشت متفاو ...

واای هم حس خوبیه هم بد 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

جهانهای موازی نظریه ای هست در مورد هستی که این کهکشانهایی که ما تا حالا شناختیم را اگر به عنوان یک مجموعه در نظر بگیری مجموعه های دیگه ای هم وجود داره دقیقا شبیه به همین مجموعه ای که ما داخلش هستیم... به این معنی که هر کس توی این مجموعه یک همزاد در مجموعه های دیگه هم داره.. و هر اتفاقی که اینجا میفته عینا در مجموعه های دیگه هم اتفاق میفته

نظریه  دیگه در مورد جهان هستی نظریه جهانهای متوالی هست... یعنی اینکه جهان هستی ما با یک بیگ بنگ تشکیل شده و تا اینجا ادامه داشته... و در نهایت همه چیز در سیاه چاله ها فرو میره و یک بیگ بنگ دیگه اتفاق میفته و جهان هستی دیگه ای متفاوت با این جهان بوجود میاد