الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای اسهال خوبه من استفاده کردم هم برای دخترم و هم برای پسرم
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
ممنونم که جواب دادین، الان بچه ام ۴ ماهشه منتهی همیشه مدفوعش لزج و آبکیه روزی ۴بار دفع داره و فقط شیر خودمو میخوره سه روزه از این قطره بهش میدم دفعش شده روزی یکبار و امروز هم اصلا نداشت و احساس میکنم خوابش هم بیشتر شده خواستم بدونم دلیلش قطره است که میخوره ؟
بله عزیزم ..قطره ی خیلی مفیدی هست راحت استفاده کن ازش البته برا نوزادت
باشه ممنونم ببینم انشاالله خوب میشه چون از دوماهگی به بعد هم حالت اسهالش بیشتر شد هم وزن گیریش بهم ریخت و خوب وزن نگرفت میگم خدا کنه این قطره موثر باشه و اسهالش رو برطرف کنه وزنش هم خوب شه