2777
2789
آره نور خوب دارم اما نمیدونم این گل که گفتی چیه

عکسشو گذاشتم 

البته من نورم کمه 

کنار پنجره است ولی ضلع جنوبیه خونه است نورمستقیم کم مبگیره 

همین گل خونه خواهرم تو ضلع شمالیه چنان برگاش براق و پشتش بنفشو برگهاش پهن شدن که نهایت نداره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سانسوریا که گرونه زاموفیلیا هم گرون تر از اون گندمی ارزونه   شفلرا ارزونه   اریکا هم نسب ...

دیجی باغ عالیه من از اونجا گل میخرم تو گوگل بزنی میاد بسته بندیش خیلی خوبه  و قیمتشم خوبه 

ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه گلای خوشگلی😍😍میخوام‌گلدون بگیرم بنظرت پلاستیکی بهتر نیست نمیدونم چه جنسی بخرم

من همه رو پلاستیمی رنگارنگ خریدم خیلی دوستشون دارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره اینان گلدون زرده

پارسال تابستون خریدم اوایل خیلی رشدش خوب بود تو پاییز قطع شد تازه چند وقته دوباره داره رشد میکنه جدیدا هم اسپاتی فیلوم خریدم برگهاش رشد میکنه گل هم میده اما نمیدونم چرا سریع زرد میشه دوست دارم گل پرپشت و سبز باشه

چه گلای خوشگلی😍😍میخوام‌گلدون بگیرم بنظرت پلاستیکی بهتر نیست نمیدونم چه جنسی بخرم

یه جور هستن گلدون اناناسی خیلی خوشگلن از دور انگار سرامیکیه ولی پلاستیکه بزن تو دیجی کالا ببین 

ما ز جوی آب میخوریم دریا حسادت میکندد   
شما جلوی نور گذاشتیش . تو سایه خراب نمیشه؟

من جلو پنجره است ولی ضلع  جنوبیه نورش خیلی کمه 

ولی اگه تو ضلع شمالی بزارین عالی میشه 

تو سایه بد میشه خراب میشه

پارسال تابستون خریدم اوایل خیلی رشدش خوب بود تو پاییز قطع شد تازه چند وقته دوباره داره رشد میکنه جدی ...

اون موسی در گهواره خخخخخخخ همینجوریه 

دوره ای رشد میکنه انگار

یه جور هستن گلدون اناناسی خیلی خوشگلن از دور انگار سرامیکیه ولی پلاستیکه بزن تو دیجی کالا ببین 

اره من از اونا رنگای نازشو دارم، گلاشون خراب شده فعلا  خالی شدن 

خیلی براق و خوشرنگن و قیمت مناسب 

شفلرا ام برگاش میریزن اطلاع ندارید چرا 

زیاد آب میدی؟

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.