2777
2789
یه بلاگر هست حتی از پی پی کردن بچه ش م فیلم میزاره یعنی ما تا اون حد داخل زندگیشون یم ولی یکی ازش پر ...

اه😏😏😏

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
دسشویی هم بری باید عکس بدی ب همه راضی هستی؟؟ 

نه عزیز دلم من قرار نیست اونجوری باشم قراره چیزای آموزشی بزارم وبا ساعت و برنامه دارم پیش میرم به زندگیم لطمه نزنم 

خاک برسر کن غم ایام را ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلاگر هست حتی از پی پی کردن بچه ش م فیلم میزاره یعنی ما تا اون حد داخل زندگیشون یم ولی یکی ازش پر ...

درآمد روزانه یک بلاگر به 2یا3 میلیون میرسه 

من موندم از چه راهی درامد دارن. میتونی توضیح بدی برام؟ 

از راه تبلیغ و مسابقه و کمپین هایی که برگزار میشه 

و اینکه اصلا شما هزینه ای واسه کیفو کفش و لباسو ظرف و،.... نمیدی علاوه بر پول تبلیغاتی که میگیری واست نمونه کارشونو میفرستن 

یعنی شما کاملا خرجی برای لباسو اینا نمیکنی پس تو زندگی پول جمع میشه 

وقتی یه بلاگری که قبل بلاگر شدن تو خونه 60متری به زور داشت زندگی میکرد حالا داره تو خونه 220 متری زندگی میکنه تا تهش بخون اوضاعش چه خبره 

ای وای من چطور میتونید زندگیتونو بزارید همه ببینن  اصن زندگیشون تحت تاثیر قرار میگیره فک کن خی ...

نه عزیز دلم من اینجورق نیستم خیلی کم قراره از خودم عکس بزارم 

بیشتر قراره آموزشی باشه 

از انواع ماسک صورت به انواع پوستت و.....

در مورد رژیم غذایی توضیح بدم که چه جوری باشه به پوست صورت آسیب نزنه و آب بدن تامین بشه و......

قراره بر مبنای آموزصی باصه و به زندگی خودم صدمه ای نزنه

خب اینطوری باشه منم دوست دارم بشم. اما جطوری.؟ 

مطالعتو در مورد بلاگر بیشتر کن چند تا بلاگر تو اینستا ببین 

و یه پیج بزن که خیلیا رو فالو کن که فالوت کنن بعد یه مدت آن فالو کن بعد هزینه هم باید کنی تا پقجت تبلیغ بشه مثلا 11میلیون البته بستگی به تبلیغ داره و.....