2777
2789
عنوان

من کسی رو نگا نکردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره، نمیدونی چقد رنج اوره. شوهر من یه کاره دیشب برگشته میگه حق نداری بری سر کار اونجا معلوم نیس ...

اره درکتون میکنم تو پست قبلی نوشتم شوهر من هم هر از چند گاهی از این افاضات داره😀 فقط من هم جبران میکنم 

امروز رفتیم بیرون یک زن و شوهر با بچشون داشتن عکس میگرفتن تو طبیعت خانمه خوشگل هم بود انصافا، شوهرم داشت در عین رانندگی طبیعت رو نگاه میکرد همون سمت رو، مطمئنم به خانمه نگاه نمیکرد سریع گفتم من هم میخوام موهامو کوتاه کنم چتری بریزم رو پیشونیم ، گفت بی خود میکنی ، گفتم پس برا چی داشتی زنه رو نگاه میکردی؟؟ سریع گفت من نگاه میکردم🙄 من داشتم طبیعت رو نگاه میکردم خوب همه میان تو دید ادم دیگه، شوهرش رو هم دیدم بچشون رو دیدم ، من هم گفتم من فقط خانمه رو دیدم شوهر و بچشو ندیدم...

گاهی مثل خودش میشم و مواقعی که اون به من میگه چرا نگاه میکردی استناد میکنم به این جوابهایی که تو موقعیت های خودش میگه.

امتحان میکنم😭

ان شاء الله جواب میده..

اصصلا اخم و تخم نکنید، قهر نکنید، عذر خواهی نکنید و از موضع بالا و با اطمینان رفتار کنید و گاه به شوخی بگید دوست داری نگات کنم خوب مستقیم بگو نگام کن چرا تهمت میزنی، گاهی بگید تنها کسی که تو چشم من هست و خواهد بود توئی..

اتفاقا شوهر من خدای اعتماد به نفسه، میگه چون زنای دیگه به من نگاه میکنن توام شاید از کسی خوشت بیاد ب ...

گفتم یکی از دلایل ، همسر شما از نوع کافر همه را به کیش خود میپندارد هست،

بهشون بگو تو چکار میکنی که زنها نگاهت میکنند حتما خودت مقصری، والا من نگاه به مرد  دیگه ایی نمیکنم 

گفتم یکی از دلایل ، همسر شما از نوع کافر همه را به کیش خود میپندارد هست، بهشون بگو تو چکار میکنی که ...

اووووه مگه میپذیره؟ میگه نه زنا خیلیاشون هیزن شوهر دارن به کسی که به نظرشون خوب بیاد نگاه میکنن من دوست ندارم کسی به ریشم بخنده بگه زنش کنارشه به من نگاه میکنه

ان شاء الله جواب میده.. اصصلا اخم و تخم نکنید، قهر نکنید، عذر خواهی نکنید و از موضع بالا و با اطمین ...

وایی نه اون لحظه که بهم انگ میچیبونه حالم ازش بهم میخوره چه برسه که بخام لی لی به لالاش بزارم مرتیکه