2777
2789
عنوان

من کسی رو نگا نکردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 75 پست
بخدا صد بار تو ماشین یهو اخم و تخم کرده میگه یکیو نگاه کردی اصلا من نمیدونم کیو میگه چیو میگه

برای من هم‌پیش اومده من هم فقط با تعجب میگم این چرت و پرتا چیه میگی؟گاهی هم میگم چشمم فقط تو رو میبیه..

یادتون باشه اصصصصصلا از موضع ضعف جوابش رو ندید مثلا: به خدا جایی رو نمیدیدم ؛ والله حواسم جای دیگه بود و..

اینطوری بیشتر تحریک میشه به پاییدنتون و محکوم کردنتون.فقط نگاهی تحقیر امیز به همسرتون بکنید و با لحنی تحقیر امیز جوابش رو بدید مثلا این حرفها چیه؟ این حرفها از تو بعیده، این چرت و پرتا چیه میگی؟ خجالت بکش؟

یکی از این جملات رو بگید نه همه رو😀

و اینکه عین رفتارش رو تو جایگاه دیگه تکرار کنید (مخصوصا وقتی میبینید حواسش واقعا جای دیگه است و نگاهش به کسی هست)تا روش رو برگردوند بگید چشمت کیو دید که برگشتی؟ به کی اینطوری خیره شدی؟اینطوری بهش میرسونید این رفتار چقدر بد و رنج اوره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مطمینم شوهرت معتاده شوهر منم شک داشت همش ولی ترک کرد الان خوب شده میگف دست خودم نبود همش فکر م ...

تا بوده همین بوده معتاد نیس مریضه ۹ ساله زنشم دو سالم دوست بودیم 

وااای چقد دلت پره😁😁

حق داره، نمیدونی چقد رنج اوره. شوهر من یه کاره دیشب برگشته میگه حق نداری بری سر کار اونجا معلوم نیس بااین مردا میلاسی چه گهی میخوری حق نداری بری!!! حالا من ماما هستم تو زایشگاه کار میکنم اصلا

عزیزم مطمینم شوهرت معتاده شوهر منم شک داشت همش ولی ترک کرد الان خوب شده میگف دست خودم نبود همش فکر م ...

یکی از دلایل شکاکی همسران ، عدم اعتماد به نفسشونه اینکه من از مردان دیگه پایین ترم و ضعیف ترم و اینکه همسرم از من سرتره و ممکنه از دستم بره..

یکی از دلایل شکاکی همسران ، عدم اعتماد به نفسشونه اینکه من از مردان دیگه پایین ترم و ضعیف ترم و اینک ...

اتفاقا شوهر من خدای اعتماد به نفسه، میگه چون زنای دیگه به من نگاه میکنن توام شاید از کسی خوشت بیاد بش نگاه کنی

تا بوده همین بوده معتاد نیس مریضه ۹ ساله زنشم دو سالم دوست بودیم 

منم ۹ سال زنش بودم نمیدونسم معتاده یه ساله فهمیدم من الان شوهرم انقد خوب شده بلوز شلوار هم برم بیرون گیر نمیده 

حق داره، نمیدونی چقد رنج اوره. شوهر من یه کاره دیشب برگشته میگه حق نداری بری سر کار اونجا معلوم نیس ...

وایی خدا عین شوهر من حس میکنه عالم و ادم رو من نظر دارن دومادامون تا پسر عمه پسر عمو همهههه اما دامادایه خودشون برادر خودش امام زاده ن

وایی خدا عین شوهر من حس میکنه عالم و ادم رو من نظر دارن دومادامون تا پسر عمه پسر عمو همهههه اما داما ...

ولش کن مریضه، ما اگه بخایم واسه حرفای اینا حرص بخوریم جوونمرگ میشیم دور از جونت، به درک بزا انقد بگن تا جونشون دراد