سویارو نیم ساعت میذاری بجوشه بعد چرخش میکنی سیب زمینی پیاز و سیرم رنده ریز میکنی ابشم میگیری بعد سس مایونز و پودرسوخاری و نمک و فلفل تخم مرغ میزنی و بعدم سرخ میکنی
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
بادمجون رو پوستشو میکنی نیم ساعت میزاری تو ابنمک تا تلخ نشه تو این مدت گوشت رو با پیاز سرخ میکنی بهش سبزی معطر و نمک و فلفل و زرد چوبه و رب میزنی بعد بادمجون رو بر میداری میشوری توشو خالی میکنی گوشتا رو میریزی توش
اینجا چند تا قارچ میزاری تو فر تا کبابی بشه بعد رو هر بادمجون یکی میزاری روش پنیر پیتزا میریزز میزاری تو فر تا هم داغ بشه هم پنیراش طلایی بشه
عزیزم نوش جونت فقط یه چیز میگم ناراحت نشو این سویاها خوراک دامه که ب خورد ما میدن بعدم خیلی روغن م ...
حق باشماست اتفاقا سویاش هم تراریخته س
سویای سبحان
البته مایونزش خیلی کمه
خودم دوست ندارم بچه ها عاشقشن
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم