2777
2789
امتحان میکنم الان

امتحان کن من ک دوست دارم همیشه درست می کنم توش قارچم میرزم 😍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ما 7 ناهار خوردیم 😁

کلا تاظهر خوابیم ظهر صبحانه میخوریم عصر ناهار بامدادان هم شام 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تاظهر خوابیم ظهر صبحانه میخوریم عصر ناهار بامدادان هم شام 

همه همینن دیگه عزیزم ☺️ من همسرم تازه 12 بعد ظهر میره سر کار 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بزار ببینم قارچم سه تا دونه بزرگ تو فریز دارم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
بزار ببینم قارچم سه تا دونه بزرگ تو فریز دارم

قارچ و با گوجه سرخ کن 

وای ب حالت خوشمزه نشه 😖

سس قارچ خودت درست می کنی  اگه خودت درست می کنی میشه دستورش و بدی 😍

بله عزیزم

۵ ۶ تا قارچ صفحه صفحه ای خرد کن

۳ الی ۴ قاشق غذاخوری خامه صبحانه

نصف لیوان شیر کم چرب

نصف قاشق آرد سفید

یه حبه سیر ریز شده یا نصف قاشق مربا خوری پودر سیر (اگر به سیر حیاسیت داری)

نمک و فلفل

یک قاشق پودر پنیر پارمسان

وای ب حالت خوشمزه نشه 😖

عزیزم من ک دوست دارم مثلا خواهرم نمیخوره میگه از قیافه اشم خوشم نمیاد 

ولی خب غذای مورد علاقه من 

بله عزیزم ۵ ۶ تا قارچ صفحه صفحه ای خرد کن ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری خامه صبحانه نصف لیوان شیر کم چرب ...

ممنون گلم 😍 

اینارو بریز تویه شیرجوش و روی حرارت متوسط بزار و مدام هم بزن که تهش نسوزه وقتی قل قل کرد و خواست سر ...

آها ممنون ❤️ 😍 عاشق سس قارچم