2777
2789

لطفا جواب بدین...برام مهمه...فاکتور های راحتی و هم بیان کنید ...برا یه تحقیقی میخام

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

بزرگ

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد بزرگ... جا برای پیشرفت بیشتره و هم اینکه سطح فرهنگ و زندگی آدم هم بالاتر میره وقتی تو شهر بزرگ زندگی کنی و معاشرت داشته باشی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

شهر بزرگ اگه پول داری

شهر کوچیک اگه نداری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

شهر بزرگی ک از امکاناتش استفاده کنی

اگه بری بهترین شهر بزرگ ولی بشینی تو خونه هیچ کاری نکنی اصلا فایده نداره

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

شهر بزرگ بخاطر امکانات بهتر زندگی راحتتر(کسی کسیو نمیشناسهو...)

شهر کوچیک تو ایران اینجوریه که قیمتا کمتره😂،آبو هوای بهتر 

مبتلا به سندروم سسدستی