2777
2789
عنوان

عمل سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه که تا پنج ماهگی پایین میمونه بعدش که بررگ میشه بالا میره یعنی ربطی به سرویکس نداره
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
تا دکترت بیاد زیاد نایست نشین بیشتر دراز بکش بددنا باهم فرق داره سرویکس من طبیعی. بود ولی یهو باز شد وداغیبه دلم گذاشت که ننابودی کردد نتترس میگن درد نداره حتما انجام. بدده من که همچین. ترسیدم فقط به دکترم التماس میکنم انجام بده

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

آره حتما برو عزیززم برام. دعا کنن

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

دکتر من میگفت قبلا زیر 30 رو سرکلاژ میکردن ولی الان علم میگه زیر 25....عزیزم استراحت داشته باشی سرویکست بالا میره ایشالله

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

شیمول جون سلام. منم دیروز ان تی رفتم. گفت طول سرویکسم ۲۴. دو هفته دیگه باید تکرار کنم بعد اگه همینجوری کم بود سرکلاژ کنم. خیلی میترسم. خییییییییلیییییی
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم

سونوهیستروگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص
در کرج طالقانی ، میانجاده ،  فردیس و  تهران صادقیه .

سونوهیسترو گرافی   توسط متخصص خانم

اکوکاردیوگرافی قلب جنین توسط فوق تخصص قلب و متخصص رادیولوژی فارغ التحصیل امریکا .

آمنیوسنتز

غربالگری اول و دوم

انجام پاپ اسمیر همراه عکس رنگی رحم

09192955748

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی و انجام  هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

http://iumsradiology88.blogfa.com