2777
2789
عنوان

عمل سرکلاژ

1421 بازدید | 29 پست
مامان هایی که سرکلاژ کردن میشه بگید طول سرویکس تون چقدر بوده؟ من دیروز غربالگری اولم رو توی هفته 13 انجام دادم و طول سرویکس م 28 بود، تا به حال هیچ لکه بینی یا خونربزی و دردی هم نداشتم. کسی بوده که طول سرویکسش 28 باشه و سرکلاژ نکرده باشه؟
من نکردم ولی میدونم برا این هفته پایینه حتما انجام بده
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من عدد نمیزد همیشه مینوشت طبیعیه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
انجام بده اگه وزن بچه بره بالا رحمت باز میشه وخدایی نکرده سقط میشه

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

برای من ۲۹ بود دکترم یه سونو دیگهذیه جای دقیق تر نوشت و گفت مثانه حتما پر باشه دوباره برو . منم میترسیدم از عملش کلی نذر و نیاز کردم. بافاصله چهار پنج روز رفتم ۳۶ شده بود. این شد که سرکلاژ نکردم
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
دوست منم 28بود سه شنبه انجام داد من انجام ندادم ینی نفهمیدم بیست هفته افتاد آلام واسه من 36هست دکترم انجام نمیده هرکاری دارم میکنم که سرکلاز کنم 28خیلی کمه

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله